App de propietaris i manteniment

dijous, 4 de novembre de 2021

App de propietaris i manteniment

A principis d'any vam anunciar el llençament de la app d'hostes així com també la de check-in/out. Si voleu veure-ho de nou podeu visitar aquest post.


Ara us volem anunciar dues noves apps.

Us presentem l'app de propietaris i l'app de manteniment!

 

App de propietaris

És una app perquè els propietaris tenguin accés a la informació referent als seus establiments.

En el nostre PMS Channel Manager contemplem que cada propietari és diferent i podeu tenir diferents contractes amb cada un d'ells. Per això, és imprescindible que podeu definir permisos i configuracions personalitzades per cada un. D'aquesta manera, cada propietari podrà veure la informació amb els permisos que hagueu configurat.

El propietari pot tenir accés només al mode visualització o també modificació. També podeu decidir quin contingut visualitzaràn: desde la informació més bàsica, sense accés al preu de la reserva ni a la informació de l'hoste, fins a la possibilitat de modificar preus.

En aquesta imatge es pot veure la pàgina principal de l'app de la propietaria amb varies pestanyes dedicades a:

  • Calendari d'entrades i sortides amb el detall de la reserva

  • Llistat de liquidacions

  • Llistat de factures

  • Estadístiques de les seves propietats


Creiem que amb aquesta app facilitarem l'accés de qualsevol lloc ja que només amb connexió a internet és suficient per entrar. A més, la informació està presentada de forma visual i això no només és d'ajuda en la navegació pel lloc web sino també per poder fer qualsevol gestió ràpid i fàcil.

App de manteniment

Aquesta app és pels usuaris que tenen que gestionar les incidències de manteniment dels establiments.

L'app té funcions molt senzilles per agilitzar la gestió del dia a dia. Com a pantalla principal tindrà un llistat de totes les tasques assignades als apartaments que tenen que gestionar. I entrant a cada fitxa d'incidència podràn veure el detall del problema a resoldre, afegir fotos i comentaris i finalitzar tasques.

També podràn veure si es té que gestionar durant una estada o si l'apartament està buit.


L'app de manteniment és genial per aquest tipus d'usuaris que necessiten revisar ràpid i constantment l'estat d'una propietat per gestionar les incidències el més àgil possible. És sencilla, pràctica i visual, l'imprescindible per posar-se a treballar!

 

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms