Sobre nosaltres

Els orígens

Icnea es va fundar el 2001 per crear solucions de negoci per Internet.

Els fundadors tenien una forta experiència, ja que des de l'any 1978 havien anat desenvolupant un software de gestió empresarial per a sistemes IBM, i que va ser elegit com a proveïdor de software de gestió dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

Amb tots aquests coneixements de gestió vàrem crear la plataforma de gestió de propietats vacacionals que actualment oferim als nostres clients.

Molts anys de treball, escoltant les necessitats dels nostres clients, i aplicant les noves tecnologies que han anat sortint, fan que avui puguem oferir una solució completa per a les empreses de gestió d'allotjaments vacacionals.

I al mateix temps hem anat ampliant horitzons. Des de la nostra Barcelona a Catalunya, hem ampliat el nostre mercat a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Anglaterra, Mèxic, Dubai i altres països.

Tot amb l'únic objectiu de fer que els nostres clients puguin operar al mercat amb el màxim d'agilitat i de rendibilitat.


Els valors

Tres principis ens defineixen com a professionals:

Proximitat:

Estem a prop dels nostres clients, estem al telèfon per escoltar les seves necessitats, les seves dificultats, i també les seves queixes quan cal.  Per ajudar-los a resoldre i a saber resoldre les feines de cada dia de la manera per eficient. Per escoltar com podem millorar tant els nostres programes com els nostres serveis.

Fiabilitat:

Estem obsessionats en què els nostres programes treballin amb la màxima fiabilitat i velocitat possible. I quan hi ha alguna incidència no parem, no dormim, fins que el nivell de qualitat que ens exigim estigui restablert.

Rendibilitat:

Però ni el millor servei ni el millor programa no servirien de res si no estan orientats a fer que els nostres clients siguin més eficaços i rendibles en la seva feina. Tenim com a objectiu bàsic de tota la nostra feina aconseguir que les empreses que ens fan confiança tinguin el màxim benefici de la seva feina.
Vols més informació?

Registra't amb aquest mes gratuït i comença a explorar el poder del PMS d'Icnea.

Demana una demo
demo icnea pms