Webapp pels hostes

Dóna a l'hoste el control

Podeu donar accés a l'hoste a l'app, perquè pugui fer tot el procés del check-in online abans del dia d'entrada. L'hoste podrà revisar i completar la informació fàcil i còmodament des de casa, i el dia del check-in la gestió serà més ràpida, creant una millor experiència per l'usuari. A més, tindrà accés en tot moment a la informació, de forma transparent.

Tota la informació necessària

L'hoste podrà accedir a la informació de la seva reserva, modificant totes les dades personals. Podrà fer tot el check-in online per tenir-ho fet abans del dia d'entrada. També podrà accedir a informació complementària que vosaltres podreu editar i gestionar.

  • Resum de la seva reserva
  • Dades personals editables
  • Registre d'hostes: amb firma digital, foto del DNI/passaport i escàner automàtic
  • Pagament de la reserva i el dipòsit
  • Firma del contracte
  • Informació complementària editable per vosaltres: instruccions d'entrada, normes de la casa, informació turística...
  • Sistema de xat integrat per comunicar-se amb el property manager o el propietari, depenent de la configuració d'aquest últim

Altres serveis del PMS

Mòdul d'experiències

Nova eina per poder crear activitats extres per oferir-los als clients, ja siguin hostes o no. Podreu gestionar els preus, sessions i reserves online.

Gestor d'allotjaments

Gestiona les reserves en un únic calendari, preus flexibles amb descomptes, facturació i liquidacions a propietaris, i molt més.

App de propietaris

Dona-li accés al teu propietari, perquè pugui veure la informació que tu defineixis. Ajuda'ls a tenir accés fàcil i directe a la informació que necessiten.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms