Disseny web

Desenvolupem la teva web

Vincula la teva pàgina web amb el PMS, Channel Manager i motor de reserves d'Icnea, a través d'una de les solucions que t'oferim, o crea directament la teva pròpia pàgina web amb nosaltres!

Pots triar entre una de les nostres plantilles o podem fer-te una web completament personalitzada, perquè s'adapti a les teves necessitats.

Les nostres webs són responsive, adaptades totalment als dispositius mòbils i user focused per maximitzar la retenció de l'usuari.

Les webs inclouen un editor amb el qual podràs modificar tots els textos i imatges, i també podràs crear un bloc per mantenir el teu web activa i ben posicionada.

Els 4 pilars de les nostres webs

Disseny responsive

Adaptem les webs als dispositius mòbils, perquè s'ajusti i s'adeqüi l'aspecte i l'estructura de la web segons la mida de la pantalla.

Contingut dinàmic

És fonamental que la web tingui activitat. Per aquest motiu un blog o una pàgina d'activitats és l'element ideal per una web d'allotjaments turístics. 

Centrat en l'usuari

Webs pensades per l'usuari, per maximitzar la retenció del client i guiar-lo fins al final del procés de reserva.

 

Optimització web

Preparem les webs amb tots els metatags i codis necessaris perquè es pugui posicionar correctament als buscadors.

 

Alguns dels nostres projectes

Funcionalitats principals

Usabilitat i experiència d'usuari

Les webs estan optimitzades perquè el contingut es visualitzi de forma correcta en tots els dispositius i resolucions gràcies a l'ús d'estructures i imatges fluides.

Disseny personalitzat a la imatge corporativa

És important transmetre els valors i personalitat de la marca per això adaptem cada projecte a la teva identitat corporativa.

Filtres de cerca avançada i mapa

Agilitza les cerques aplicant filtres que destaquin les característiques principals de les propietats i desplaça't pel mapa de forma dinàmica.

Motor de reserves

Una solució integrada i optimitzada per a tots els dispositius mòbils. Fer reserves online i de forma segura mai ha estat tan fàcil.

Optimització per SEO

La teva web estarà totalment optimitzada per als cercadors com Google per aconseguir una bona indexació i posicionament orgànic.

Lloguer de temporada i venda

Si tens pisos que llogues per mesos, el nostre sistema et permet gestionar-los i anunciar-los a la web en una pestanya separada del lloguer turístic. 

Opinions dels clients

Les opinions i puntuacions dels teus clients són fonamentals per tal de generar confiança als viatgers futurs i augmentar així el nombre de reserves.

Pagament segur / PayPal

Ofereix als teus clients la possibilitat de pagar mitjançant TPV, PayPal o transferència bancària a través d'una connexió xifrada totalment segura.

Multi-idiomes

Les nostres plantilles porten de sèrie 10 idiomes diferents, pots escollir-ne tants com t'interessi.

Pagament segur

Ofereix als teus clients la possibilitat de pagar mitjançant TPV, PayPal o transferència bancària a través d'una connexió xifrada totalment segura.

  • Redsys
  • Paypal
  • Stripe
  • Addons Payment
  • MyPos


Amb els TPV virtuals de Redsys i Stripe també podràs configurar i automatitzar el pagament recurrent de tota la reserva.


Ja tens la teva web?

Si ja tens la teva web, t'oferim aquestes solucions de forma gratuïta perquè puguis sincronitzar-la amb tota la informació del PMS:

Motor de reserva

Afegeix un botó de reserva per fer que el client accedeixi des de la teva web al motor de reserves d'Icnea i finalitzi la reserva del teu allotjament.

Iframe i widgets

Integra a la teva web el buscador, el llistat de resultats i la fitxa de la propietat en uns widgets que s'integraran mitjançant codi html. Amb molt poques línies de codi tindràs tota la base de dades sincronitzada amb la web!

API

Implementa una integració completa entre el PMS i la teva pàgina web desenvolupant la nostra API.

Documentació de la API

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms