Integracions

Hem desenvolupat integracions amb empreses líders de sector, que ofereixen eines complementàries per aconseguir la millor solució per a la vostra gestió.

Estem millorant contínuament el nostre catàleg d'integracions, i ampliant els nostres partnerships existents, per adaptar-nos en tot moment a les necessitats dels nostres clients.
nuki smartlock COMING SOON
segurdoma smartlock COMING SOON

Panys electrònics

Per poder oferir als hostes un check-in no-presencial complet, és necessari disposar d'un sistema de pany electrònic.

Sigui per aplicació o amb codi numèric, hi ha diverses solucions en el mercat que es poden adaptar a les necessitats de cadascú.

Icnea ha sincronitzat amb els millors panys electrònics del mercat, perquè pugueu fer el salt al check-in 100% online.

Preus dinàmics

Vols implementar una estratègia de revenue management, amb preus dinàmics que s'adaptin en temps real a les necessitats de mercat i als teus competidors?

Utilitza llavors les nostres integracions amb solucions de dynamic pricing, i revenue management systems (RMS), que a través d'l'anàlisi d'un gran volum de dades de mercat, poden preveure i suggerir els millors preus per a cada tipus de propietat i escenari.

Solucions de pagament

Gestionar els pagaments de reserves i dipòsits amb seguretat i confiança, és una peça clau del negoci.

Tenim integrats els sistemes de pagament més professionals del mercat.

També hem desenvolupat el pagament recurrent amb Redsys i Stripe.


Revenue Management i comercialització

Si vols professionalitzar encara més l'optimització dels preus en la teva propietat, tenint en comptes els teus objectius, necessites un equip de professionals d'anàlisi de dades.

Les empreses de Revenue Management estan formades per professionals que coneixen a la perfecció el mercat dels allotjaments de vacances. Contacta amb els nostres experts col·laboradors per aconseguir les millors recomanacions per fer créixer el teu negoci.

Serveis de neteja

Sabem l'important que és per als hostes la qualitat de la neteja dels apartaments, sobretot en la nova normalitat post-Covid.

Si la vostra empresa no desitja fer-se càrrec d'aquesta gestió, hi ha la possibilitat d'externalitzar el servei.

Posem a la vostra disposició solucions de neteja totalment integrades amb el nostre sistema, amb informació en temps real. Molt més senzill!

Comptabilitat

S'han acabat els errors d'introducció de factures, reserves o liquidacions, i les dificultats del teu equip comptable per esbrinar perquè no estan quadrant els comptes.

Oferim la possibilitat de gestionar la comptabilitat de la teva empresa amb diferents programes comptables, totalment integrats amb el PMS de Icnea. Amb la tranquil·litat de saber que tots els comptes es sincronitzaran automàticament.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms