Business Intelligence

Simplifica i automatitza la recollida de dades i pren decisions més precises amb informació a temps real

Disposar d’informació i dades actualitzades és essencial pel desenvolupament del negoci, establir objectius i corregir possibles desviacions. Tenir una eina de Business Intelligence per mesurar el rendiment de les accions i actuar en conseqüència permet optimitzar els resultats amb menys recursos.

Big Data integrat al PMS

Abal MyReports és una potent eina de Business Intelligence integrada de manera nativa al PMS d’Icnea. Això permet a l’usuari accedir amb un sol clic a informació actualitzada i en temps real de la seva zona geogràfica per entendre amb facilitat les tendències i característiques diferencials del sector a la seva zona d’operacions. A més, l’eina ofereix una versió Premium que afegeix dades específiques per a cadascuna de les propietats de l’usuari, la qual cosa permet guiar o corregir els objectius del negoci en base a les seves metes.

Visualitza la informació de manera clara i simple

Abal MyReports s’encarrega de recollir, classificar i organitzar la informació en un lloc únic, estalviant temps a l’usuari i minimitzant el marge d’errors a la seva recollida. Per facilitar-ne l’ús, l’eina és accessible des de qualsevol dispositiu i completament personalitzable. L’usuari pot crear els seus dashboards, gràfics i taules de dades perquè Abal MyReports mostri en cada cas les dades que s’han de tenir sota control en tot moment. Disposar d’aquesta informació ajuda a gestors i propietaris a millorar la seva capacitat d’anàlisi, detectar oportunitats a les tendències de mercat i millorar el seu avantatge competitiu creant una estratègia futura en base a dades reals.

Totes les dades sobre la teva zona i propietats

  • KPI’s: ocupació, ingressos, preu mitjà, RepVAR.
  • Booking Window: observa l’antelació amb la que reserven els hostes.
  • Channel Insights: dades de rendiment i popularitat per canal de venda.
  • Resums comparatius per data o període.
  • Compara les dades de la teva zona amb altres regions.
  • Booker insights: coneix millor els teus clients amb dades com el país d’arribada, estada mitjana, nombre d’ocupants…
  • Reputació de marca: anàlisis de les ressenyes rebudes per aplicar millores basades en els comentaris.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms