Iniciativa arbres Icnea x Treedom

A Icnea hem treballat sempre amb una actitud responsable cap al medi ambient i podem dir orgullosos que som una empresa zero contaminant. Creiem que aquest és només el primer pas i aquest any potenciarem la nostra implicació amb la sostenibilitat amb dues iniciatives que ens permeten avançar positivament a llarg termini.
Iniciativa arbres Icnea x Treedom

Neix una nova aliança: Icnea x Treedom

logo Icnea logo Treedom
A Icnea ens hem aliat amb Treedom, una organització amb 12 anys d’experiència treballant amb agricultors de diferents països a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina que han patit durament l’impacte del canvi climàtic i la desertificació. Amb aquest plantejament, els arbres no només generen un impacte ambiental positiu, també ho generen pels agricultors locals que s’encarreguen de cuidar els arbres i es beneficien econòmicament dels seus fruits, cosa que permet impulsar el desenvolupament i empoderament d’aquestes comunitats.
ordenador portatil mostrando una página web de icnea

Com ser client d'Icnea t'ajuda a cuidar el planeta?

Per ser client d’Icnea rebràs per correu electrònic un enllaç per reclamar el teu arbre. Quan accedeixis, podràs crear el teu compte d’usuari a Treedom i escollir quina espècie d’arbre vols plantar. La plantació no es fa amb llavors, sinó amb plàntules.

Un cop el registre està complet hauràs d’escollir l’espècie de l’arbre a plantar. Això determinarà el país on s’ubicarà l’arbre, doncs a Treedom es treballa plantant les espècies adequades i més beneficioses per a cada regió. Una vegada aquest procés de selecció de l’arbre s’hagi completat, l’arbre ja estarà a l’espera de ser plantat per un agricultor local i podràs accedir a la seva fitxa d’informació.

Això no es tracta només de plantar arbres, es tracta d'observar l'evolució del projecte del qual formen part i els seus beneficis. Des de la pàgina del teu arbre rebràs actualitzacions periòdiques del projecte local del qual forma part, el territori on es troba i els agricultors als quals beneficia. A més, podràs observar l’impacte amb la mesura de CO2 absorbit, usos locals, etc.

El Bosc d'Icnea

Gràcies als nostres clients hem pogut desenvolupar el nostre objectiu de crear un bosc amb tots els arbres que hem regalat i que regalarem en el futur. Per això, us convidem a conèixer el Bosc d’Icnea, on podreu veure tots els arbres que s’han plantat i regalat als nostres clients i accedir a les fitxes de tots ells per veure el seu impacte al medi ambient.


Coneix el nostre bosc

De quines altres maneres contribuïm a cuidar el planeta?

A Icnea, volem que els nostres socis i proveïdors de serveis comparteixin amb nosaltres el compromís i les responsabilitats cap al medi ambient i el planeta. Coincidint amb la nostra aliança amb Treedom hem posat en marxa i completat una migració de les nostres dades i serveis cap a uns nous servidors 100% funcionals amb energies renovables.

Ens hem aliat amb Equinix, un proveïdor líder de centres d’allotjament per dades sostenibles dissenyats al voltant dels estàndards més elevats d’eficiència energètica i l’us d’energies renovables. A més, Equinix es compromet a la cerca constant de noves solucions aplicables als seus centres de dades per millorar l’eficiència energètica.

De quines altres maneres contribuïm a cuidar el planeta?
logo Equinix
-->