Política de privacitat

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre del 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, Icnea Tecnologia S.L. i el seu lloc web https://icnea.cat/ compleix la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat.

En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l'usuari accepta que les dades aportades per mitjà d'aquesta pàgina web siguin incorporats a fitxers titularitat d'Icnea Tecnologia S.L., amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i el previsible enviament d'informació sobre ofertes, nous productes, serveis i altres motius pels quals aquest hagi de posar-se en contacte amb l'usuari/client.

Mitjançant l'ús, per part de l'usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat a aquesta pàgina web, el client autoritza expressament a Icnea Tecnologia S.L. a l'enviament de comunicacions comercials per correu ordinari o electrònic, així com al previsible contacte telefònic per tal d'oferir els serveis oferts.

La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers.

Així mateix, Icnea Tecnologia S.L. guardarà les dades de caràcter personal que hi hagi recavat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.

Els clients o usuaris de https://icnea.cat/ poden, en tot moment, exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a Icnea Tecnologia S.L., Mandri, 38, 08022, Barcelona o bé enviant un E-Mail a admin@icnea.com

 

Vols més informació?

Registra't per una prova gratuïta de 30 dies i comença a explorar el poder del PMS d'Icnea.

Demana una demo
demo icnea pms