dijous, 4 de juliol de 2024

Nova integració amb Swikly

A Icnea donem la benvinguda a un nou soci que ajudarà els nostres clients a gestionar amb facilitat els dipòsits de fiança als seus negocis de lloguer vacacional de manera online, ràpida i segura. Presentem a Swikly!

Swikly és una solució que s’encarrega de gestionar de manera automàtica els dipòsits de fiança de les reserves perquè el gestor no hagi de realitzar aquesta tasca de manera manual amb cada reserva que arribi al negoci, permetent una gestió més àgil i la protecció dels allotjaments davant qualsevol desperfecte.

Com ajuda la integració amb Swikly als clients d’Icnea?

Gestió de les fiances automatitzada i online: amb Swikly els gestors poden oblidar-se de gestionar manualment els dipòsits de fiança. El seu sistema s’encarrega de tots els processos necessaris com la sol·licitud de fiança, emails automatitzats de recordatori i alliberament del mètode de pagament.

Fiances fàcils i segures pels hostes: el dipòsit de fiança amb Swikly no es cobra ni es bloqueja a la targeta bancària, alliberant a l’hoste de qualsevol límit bancari que el restringeixi durant les vacances, la qual cosa millora l’experiència.Amb Swikly només es produeix un càrrec total o parcial de la fiança en cas de danys reals o incidents a la propietat.

Atenció al client per a hostes i propietaris: en cas de disputa o necessitat d’assistència, Swikly s’encarrega de gestionar la situació amb el seu equip multilingüe disponible per a l’atenció a través de correu electrònic o telèfon.

Protecció de la propietat assegurada: encara que els dipòsits de fiança amb Swikly no es cobren de manera immediata ni es bloquegen, l’efecte del dipòsit impulsa als hostes a ser més respectuosos amb l’allotjament. Els cobraments només es realitzen en cas real de desperfecte i el gestor escull la quantitat que s’haurà de cobrar en cada cas.

Cancel·lació del dipòsit i targeta automàtics: un cop l’estada de l’hoste s’ha acabat i no s’ha produït cap desperfecte Swikly allibera directament el dipòsit i cancel·la les dades del mètode de pagament registrat.

Com funciona Swikly?

Swikly funciona sense necessitat d’aplicacions o software addicional. La integració amb el PMS d’Icnea permet una automatització completa de la gestió de les fiances en un procés que no requereix l’atenció del gestor, permetent així invertir temps en altres tasques relacionades amb la reserva.

  • El gestor escull l’import del dipòsit de fiança per a les seves reserves i selecciona l’opció de pagament amb targeta, necessari per a la correcta sincronització amb Icnea.
  • Amb cada reserva Swikly envia automàticament la sol·licitud de fiança a l’hoste a través del PMS, així com les comunicacions posteriors d’alliberament del mètode de pagament o cobrament en cas que s’hagin produït desperfectes.
  • L’hoste registra de manera segura el seu mètode de pagament a Swikly.
  • Al final de l’estada s’allibera el mètode de pagament assignat o es procedeix al cobrament d’una part o la totalitat de la fiança en cas de desperfectes.
Des d’Icnea us animem a sol·licitar una demo amb Swikly a través d’aquest enllaç per veure el seu funcionament i conèixer tots els seus avantatges en la gestió de fiances i agilitzar de manera àgil i segura aquest procés als vostres negocis de lloguer vacacional.


Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms