dilluns, 10 de juny de 2024

Nova integració amb MasterMind · Tech

A Icnea, sabem com és d’important per als nostres gestors tenir el control sobre els seus allotjaments i assegurar-se que els hostes fan un bon ús de les vivendes per evitar incidents i fomentar la bona convivència veïnal.

Per això, ens hem aliat amb un nou soci tecnològic que oferirà als nostres clients les eines necessàries per monitoritzar el soroll, el fum de cigarreta, l’ocupació de la propietat i la qualitat de l’aire als allotjaments, i tot això amb un model de pagament sense subscripcions ni recurrències. Presentem MasterMind · Tech!

Que és MasterMind · Tech?

MasterMind · Tech és una empresa tecnològica que va néixer fa quatre anys en els sectors mèdic i industrial, on proporciona solucions de monitorització de partícules, gasos, microorganismes, virus, bacteris, fongs i protozous, seguint meticuloses normatives i regulacions mèdiques i industrials. Aquesta experiència els ha permès entrar amb força en el sector de l’Hostaleria, proporcionant solucions fiables de control de Soroll, Fum de Cigarreta i Qualitat de l’Aire Interior. Coneixen científicament i tècnicament com funcionen exactament els seus productes, cosa que és una de les raons del seu èxit.

MasterMind · Tech ofereix sistemes de monitorització personalitzables que s’adapten a les necessitats del property manager, permetent-los triar la combinació de sensors que necessiten. Ja sigui un dispositiu complet amb detecció de soroll, fum i qualitat de l’aire o bé dispositius independents per instal·lar-los en diferents àrees d’una mateixa propietat, MasterMind · Tech s’adapta a les característiques de l’allotjament per oferir la solució més adequada en cada cas. Els seus dispositius cobreixen espais de fins a 150m² i es connecten per WiFi a la Plataforma de Gestió de MasterMind · Tech per oferir funcions com el cobrament de sancions, estadístiques, demostració d’infraccions, entre moltes altres.

Un dels punts diferencials de MasterMind · Tech és la seva aposta per la modalitat de pagament únic sense subscripcions en lloc de les quotes recurrents mensuals/anuals. Això permet al gestor adquirir els dispositius que necessita amb un preu variable segons la quantitat adquirida i començar a aprofitar els avantatges de MasterMind · Tech sense quotes mensuals ni permanència amb el servei. A més, la compra dels dispositius inclou un OnBoarding en línia, actualitzacions del software i manteniment sense cost addicional.

Com ajuda MasterMind · Tech en la detecció de fum als propietaris?

El sistema per a monitoritzar el fum de cigarreta de MasterMind · Tech és ideal per a controlar que els hostes respecten la prohibició de fumar als allotjaments. La seva tecnologia permet recopilar proves de la presència de fum a les habitacions, fins i tot si l’hoste cobreix el dispositiu o fuma al costat de la finestra oberta, i demostrar que han fumat durant l’estada.

El sistema de control de fum de cigarreta de MasterMind · Tech no és un detector de fum estàndard; utilitza sensors químics i sensors de partícules per poder demostrar que l’hoste ha fumat a l’allotjament. El dispositiu permet registrar en quin moment s’ha fumat i durant quant temps, així com també generar un gràfic de l’increment de partícules que serveix com a prova de l’incident de tabac. Aquesta informació s’envia a la persona designada, qui també rebrà notificacions quan es detecti el fum per prendre les mesures necessàries.

El sistema incorpora per defecte sensors de temperatura i humitat. Addicionalment, el sistema pot afegir els sensors necessaris per mesurar la qualitat de l’aire interior (sensors de CO2, compostos orgànics volàtils, entre altres), cosa que millorarà el benestar dels hostes i la imatge de marca.

Com ajuda MasterMind · Tech en la detecció de soroll als propietaris?

Protegir l’allotjament davant possibles incidències o sancions per soroll és una de les principals preocupacions dels property managers. A la majoria de països hi ha lleis estrictes per limitar el soroll i promoure el respecte entre els hostes i els veïns.

El control del soroll és una qüestió de summa importància en el sector del lloguer vacacional per fomentar la bona convivència amb les comunitats. MasterMind · Tech ofereix el seu sistema de monitorització basat en sensors de so avançats i algorismes d’anàlisi que monitoritzen el soroll i alerten quan aquest excedeix els nivells de soroll adequats. El sistema de control s’encarrega d’enviar una notificació al gestor i a l’hoste alertant sobre el soroll excessiu, permetent una ràpida reacció que eviti un problema més gran. A més, MasterMind · Tech ha desenvolupat una sèrie d’actuadors per solucionar les incidències de soroll: el dispositiu PartyStop i un servei de trucada, ambdós seguint la mateixa filosofia de pagament únic sense quotes recurrents.

Quins altres avantatges té l’ús de MasterMind · Tech?

A més d’oferir dispositius d’alta tecnologia per a la detecció de fum, soroll i de qualitat de l’aire, ser client de MasterMind · Tech ofereix els següents avantatges:
  • Assistència a la instal·lació i formació: MasterMind · Tech ajuda al property manager / propietari amb la instal·lació i ofereix un OnBoarding en línia de forma gratuïta.
  • Accions de màrqueting: l’equip de MasterMind · Tech ajuda als propietaris i a les seves empreses a comunicar els avantatges d’usar eines de control de soroll i fum de cigarreta als seus allotjaments.
  • Instal·lació: si el gestor ho requereix, és possible sol·licitar la instal·lació dels dispositius per l’equip de MasterMind · Tech amb cost addicional.
  • Certificats de sostenibilitat: MasterMind · Tech ofereix certificacions per demostrar que l’allotjament és responsable amb la comunitat, un valor afegit per als hostes a l’hora de triar el seu allotjament.

Quins altres sistemes ofereix MasterMind · Tech als usuaris d’Icnea?

Complementari a les seves solucions de control de soroll i fum, MasterMind · Tech ofereix tres solucions addicionals per als property managers que optin per usar els seus sistemes:
  • PartyStop: un sistema complementari per aturar de manera immediata qualsevol problema causat per soroll elevat. PartyStop s’integra amb el sistema elèctric de la vivenda per interrompre el subministrament d’electricitat a les habitacions o estances específiques, o a tota la propietat. D’aquesta manera, el sistema atura les festes d’arrel i sense la necessitat d’intervenció del propietari o gestor, i sense costos recurrents addicionals.
  • Sistema d’ocupació: aquesta funcionalitat es complementa perfectament amb el detector de soroll per avisar el propietari sobre la presència d’un nombre de persones superior al permès dins de la propietat.
  • Servei de trucades: comunica les incidències als hostes 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i soluciona problemes de soroll sense la implicació del propietari o gestor, mitjançant assistents de trucada dirigits per Intel·ligència Artificial.
  • Eficiència energètica: dispositiu que permet l’apagat dels dispositius elèctrics d’alt consum, com els aires condicionats, quan no es detecten hostes a la propietat.
  • Alarma contra incendis: alarma sonora que s’activa quan es detecta una alta probabilitat d’incendi.
  • Alarma de seguretat: alarma que s’activa al detectar moviment a l’allotjament, quan no hi hauria d’haver ningú.
Per a descobrir totes les possibilitats de la tecnologia de MasterMind · Tech i personalitzar la seva solució per al vostre negoci, us animem a contactar amb l’Alberto, COO i fundador de MasterMind · Tech, a través de alberto.fuentes@mmindtech.com




Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms