dimarts, 5 de març de 2024

Icnea es converteix en Preferred Partner d'Airbnb

Avui volem compartir una notícia que ens fa especial il·lusió. Icnea ha estat inclosa en la llista de Preferred Software Partners 2024 d’Airbnb!

La inclusió d’Icnea en aquest programa de Partners és un reconeixement als nostres esforços per oferir als nostres clients una connectivitat amb Airbnb que compleixi o superi l’estàndard de qualitat tècnic i de rendiment establert per la plataforma. A més, aquest nou estatus ofereix a Icnea avantatges addicionals com assistència prioritària per part d’Airbnb davant qualsevol incidència amb la nostra connexió, possibilitat de proposar millores a la plataforma per millorar la connectivitat en base a l’escolta activa dels nostres clients i molt més. Aquests nous avantatges seran un important reforç per a la nostra associació amb Airbnb.

A Icnea ens esforcem per oferir als nostres clients un software de gestió tot-en-un de PMS i Channel Manager amb les millors connexions per ajudar a propietaris i gestors a desenvolupar la seva activitat de manera eficaç i permetre entregar una millor experiència als seus clients.

Metes com aquest Preferred Partner Software són possibles gràcies a l’esforç i dedicació de l’equip d’Icnea I al constant suport d’Airbnb. Des d’Icnea, continuarem treballant conjuntament amb els nostres partners perquè el nostre software sigui un entorn beneficiós per a ells i per als nostres clients.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms