dimecres, 29 de novembre de 2023

Nova integració amb HomySpace

Des d’Icnea sabem la importància de trobar noves opcions que millorin la rentabilitat dels allotjaments dels nostres clients. Per això, ens complau presentar una nova integració amb aquest propòsit. ¡HomySpace s’uneix al nostre software!

Què és HomySpace?

HomySpace és un portal dedicat al lloguer immobles per a treballadors que han de desplaçar-se per motius laborals en períodes de mitja i llarga durada. Els propietaris poden publicar els seus immobles al portal i HomySpace s’encarrega de buscar als millors inquilins que millor encaixin en base a les condicions establertes pel propietari. A més, el seu equip s’encarrega de gestionar la reserva i la proposta d’arrendament mentre està en contacte amb el propietari per a qualsevol dubte, canvi o necessitat.

Com funciona el procés de lloguer a HomySpace?

HomySpace rep directament solicituds d’empreses que han de reubicar treballadors. Si creuen que el teu allotjament encaixa amb les característiques desitjades, es posaran en contacte amb tu per traslladar-te la proposta i revisar el preu i les condicions en cas que no hagis escollit l’opció de “Reserva inmediata”. Es trasllada la proposta final a l’empresa i si l’habitatge resulta escollit, el gestor de HomySpace envia la documentació online al propietari perquè la pugui revisar i signar.

Què caracteritza a HomySpace?

  • Com a propietari tu decideixes quan, com i sota quines condicions llogues l’immoble.
  • T’oblidaràs de l’estacionalitat i podràs seguir obtenint ingressos estables sense dependre de la temporada alta.
  • HomySpace porta a la teva vivenda inquilins professionals desplaçats per motius laborals, per la qual cosa tens la tranquilitat de saber que la seva empresa es fa càrrec dels pagaments i evitaràs qualsevol incidència o irregularitat.
  • Disponibilitat d’un gestor profesional que s’encarregarà dels tràmits i de la resolució ed qualsevol dubte o necessitat.
  • Només un 9% de comissió
HomySpace és una proposta amb garanties per a tots aquells propietaris que desitgen aconseguir rentabilitat pels seus allotjaments de manera segura i sense dependre de l’estacionalitat. T’animem a visitar la seva pàgina web per registrar-te i començar a publicar els teus allotjaments de manera gratuïta. De la resta s’en fa càrrec HomySpace.



Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms