dimecres, 27 de setembre de 2023

Nova integració amb Okify

Presentem una nova integració pel software d’Icnea, un servei 100% gratuït que facilitarà la gestió de subministraments i el control de consums als nostres clients. Okify s’uneix a la nostra família

Okify s’encarrega de la gestió centralitzada de subministraments per a propietats com l’electricitat, el gas, l’aigua, la llum, l’assegurança, Internet i més. A través del seu software Okismart adapten aquesta tasca a les necessitats dels property managers i gestors de lloguers vacacionals. Això permet controlar el consum i les factures a una única plataforma, aconseguint a més a més, un estalvi de fins al 40% a les teves factures.

Okismart posa a disposición del propietari o gestor un equip d’especialistes per a gestionar les altes i baixes dels subinistraments, gestionar les incidències amb les diferents companyies, oferir informació detallada i processada de consums i factures, dades en temps real de patrons de consum, control de despeses i més. Tota aquesta informació està disponible a través d’un únic software, simplificant i automatitzant tasques per estalviar temps i diners.

100% gratis

Okify és una plataforma completament gratuïta, només és necessari contractar algún servei de la llar (electricitat, gas, internet, assegurança) a través d'Okify i ja podràs gaudir de totes les funcionalitats de la plataforma i del servei totalment gratuït. A més a més, el seu equip realitzarà un estudi energètic sense cost perquè puguis millorar la teva tarifa actual i canviar-la per una més econòmica en cas que estiguis pagant de mes a les teves factures.

Okify es una plataforma completamente gratuita, solamente debes contratar algún servicio del hogar (electricidad, gas, internet, seguros) a través de Okify y ya podrás disfrutar de todas las funcionalidades de la plataforma y del servicio totalmente gratis. Lo mejor de todo es que te harán un estudio energético gratuito para que puedas mejorar tu tarifa actual y cambiarte a una más económica si estuvieras pagando de más en tus facturas.

Què caracteritza a Okismart d’Okify?

  • Major control: podràs tenir el control de les teves despeses i visualitzar els teus consums en temps real. A més, et permet revisar, filtrar i descarregar totes les teves factures en format PDF i Excel. Si alguna vegada has de cobrar a l'hoste una part de la factura tindràs a disposició una calculadora automàtica que estima el cost dels subministraments durant un període de temps determinat i emet el certificat de despeses per a compartir-lo amb l'hoste.
  • Estalvi de temps: L’equip d’Okify s’encarrega d’automatitzar les tasques repetitives i gestionar els tràmits i incidències amb els subministraments perquè el property manager pugui dedicar aquest temps a altres àrees de negoci. Com a propietari tindràs accés en tot moment a les incidències i tràmits gestionats, així com a les factures mensuals.
  • Estalvi econòmic: L’equip d'Okify t'assegura un estalvi continu i estable en els teus subministraments. S'encarreguen d'analitzar el mercat per oferir les millors tarifes i companyies de subministrament. Analitzen les teves tarifes i consums per garantir una tarifa que et permetrà un estalvi de fins al 40% i estudis energètics periòdics per detectar possibles millores.
Tot això amb un agent d’Okify assignat al teu compte per ajudar-te al teu dia a dia i resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir.

Us convidem a connectar amb Okify des del PMS d’Icnea i començar a estalviar temps i diners a la gestió de subministraments dels vostres lloguers vacacionals!

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms