Nova integració amb Okify

dimecres, 27 de setembre de 2023

Nova integració amb Okify

Presentem una nova integració pel software d’Icnea, un servei que facilitarà la gestió de subministraments i el control de consums als nostres clients. Okify s’uneix a la nostra família

Okify s’encarrega de la gestió centralitzada de subministraments per a propietats com l’electricitat, el gas, l’aigua, la llum, l’assegurança, Internet i més. A través del seu software Okismart adapten aquesta tasca a les necessitats dels property managers i gestors de lloguers vacacionals. Això permet controlar el consum i les factures a una única plataforma, aconseguint a més a més, un estalvi de fins al 30% a les teves factures.

Okismart posa a disposición del propietari o gestor un equip d’especialistes per a gestionar les altes i baixes dels subinistraments, gestionar les incidències amb les diferents companyies, oferir informació detallada i processada de consums i factures, dades en temps real de patrons de consum, control de despeses i més. Tota aquesta informació està disponible a través d’un únic software, simplificant i automatitzant tasques per estalviar temps i diners.

Què caracteritza a Okismart d’Okify?

  • Major control: Pots vincular a tots els teus proveïdors al software, revisar i descarregar totes les factures en una mateixa pantalla amb filtres i descarregar les dades en format Excel.
  • Estalvi de temps: L’equip d’Okismart s’encarrega d’automatitzar les tasques repetitives i gestionar els tràmits i incidències amb els subministraments perquè el property manager pugui dedicar aquest temps a altres àrees de negoci. Com a propietari tindràs accés en tot moment a les incidències i tràmits gestionats, així com a les factures mensuals.
  • Estalvi econòmic: L’equip d’Okismart s’encarrega d’analitzar el mercat per oferir les millors tarifes i empreses de subministrament. Anàlisi dels teus consums per garantir una tarifa que et permeti estalviar fins a un 30% i estudis energètics periòdics per detectar possibles millores.

Tot això amb un agent d’Okify assignat al teu compte per ajudar-te al teu dia a dia i resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir.

Us convidem a connectar amb Okify des del PMS d’Icnea i començar a estalviar temps i diners a la gestió de subministraments dels vostres lloguers vacacionals!

Vols més informació?

Registra't amb aquest mes gratuït i comença a explorar el poder del PMS d'Icnea.

Demana una demo
demo icnea pms