dijous, 7 de setembre de 2023

Nova integració amb Civitatis

Presentem una nova col·laboració amb Civitatis! La major plataforma d’activitats d’oci per viatgers de tot el món s’uneix a Icnea per ajudar els nostres clients a oferir centenars d’experiències als seus hostes des d’un mateix lloc.

Què és Civitatis?

Civitatis és la companyia líder en distribució online de visites guiades, excursions i activitats als principals destins del món. Compta amb més de 80.000 activitats a 3.600 destins diferents, repartits en 150 països. A Espanya, per exemple, ofereixen més de 4.000 tours a més de 800 destins, essent els més populars Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada i Còrdoba.

Des de la creació de la plataforma al 2008, Civitatis ha crescut exponencialment any rere any tant en nombre d’activitats oferides com en el nombre de viatgers (al 2023, més de 10.000.000 de persones completaran els seus viatges amb els seus tours i activitats).

Hospitality Experience Tool: la plataforma d’allotjaments de Civitatis

Civitatis ofereix una solució tecnològica per a property managers i també tota mena d’allotjaments independents com apartaments, hostals o cases rurals. A través de la plataforma, poden oferir als seus hostes milers d’activitats (visites guiades, excursions, trasllats…) que aquests poden reservar directament de forma ràpida i senzilla. Aquestes reserves beneficien al client, ja que completen la seva experiència de viatge, i també a l’allotjament, que obté una comissió del 10% per cada reserva completada.

Quins avantatges ofereix al propietari l’Hospitality Experience Tool de Civitatis?
  1. Control i centralització de la venda d’activitats (online i offline) en una sola plataforma, Hospitality Experience Tool.
  2. Ampli ventall de recursos per integrar a la pàgina web de l’allotjament i afavorir així la venda creuada.
  3. Augment de la satisfacció dels clients dels allotjaments en oferir una experiència completa i segura al destí amb els millors tours i activitats.
  4. Material gràfic per fomentar les reserves als mateixos allotjaments.
Accedeix a l’enllaç que es mostra a continuació i registra’t de manera senzilla a la plataforma d’allotjaments de Civitatis:


Des d’Icnea et convidem a començar a omplir el viatge dels teus clients amb les millors activitats i a augmentar els teus beneficis, ja que la reserva d’activitats a Civitatis et comissiona al 10% com a propietari.


Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms