dimecres, 26 de juliol de 2023

Nova col·laboració amb EnviroRental

A Icnea ens vam proposar que al 2023 un dels pilars de creixement de la nostra empresa seria l’impuls de les iniciatives sostenibles per fer avançar el nostre negoci cap a una posició més respectuosa amb el medi ambient. No volem participar sols en aquest camí cap a la sostenibilitat, per això, volem involucrar als nostres clients per demostrar com poden fer més sostenibles els seus negocis i augmentar el seu avantatge competitiu al fer-ho.

Què és EnviroRental?

Amb aquest objectiu, ens hem aliat amb EnviroRental, una organització dedicada a fer del negoci del lloguer vacacional i tots els seus proveïdors un sector més net i respectuós amb el medi ambient. EnviroRental neix com una iniciativa per part de persones dedicades al lloguer vacacional que van decidir prendre mesures perquè els seus negocis fossin més respectuosos amb el medi ambient. A partir d’allà, la seva missió ha estat conscienciar i animar altres negocis del sector a fer el mateix i donar a conèixer per què un allotjament sostenible és positiu pel negoci, els hostes i el planeta.

Com a socis d’EnviroRental, des d’Icnea ens comprometem a compartir amb els nostres clients tota la Informació i consells que l’organització ens proporcioni per a contribuir a fer que els negocis dels nostres clients escalin cap a una posició més respectuosa amb el mediambient. Per això, podeu trobar al nostre blog informació útil sobre estudis de cas, estalvi, mesura de l’impacte ambiental del negoci, enquestes, etc.

A més, com a propietaris de negocis de lloguer vacacional, els clientes d’Icnea també podem accedir als recursos d’EnviroRental i aprendre al seu ritme, escoltar el seu podcast o conèixer les histories d’altres property managers que ja han posat en marxa iniciatives sostenibles als seus negocis.

Des d’Icnea estem encantats de col·laborar amb una iniciativa amb impacte com ho és EnviroRental i participar fent difussió entre els nostres clients de continguts amb els que aprendre i millorar la seva gestió.

Esperem que aquests continguts us resultin d’utilitat i us animeu a iniciar una transformació sostenible!

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms