dimecres, 19 de juliol de 2023

Nova col·laboració amb weglobeyou

Us presentem a weglobeyou, el nostre nou partner i expert en màrqueting turístic que s’uneix a Icnea per oferir solucions de màrqueting externalitzades als vostres negocis.

Vols incrementar la venda directa del teu establiment?

weglobeyou és la major agència de màrqueting turístic d’Espanya amb presència a 11 països. Posen el focus als dos principals objectius del màrqueting turístic:

  1. Incrementar la reputació, el posicionament i la notorietat dels seus clients.
  2. Augmentar les vendes directes dels establiments turístics (hotels, property managers, agències, etc)

Com us pot ajudar weglobeyou?

El seu mètode es basa en dues fases: primer, la planificació estratègica i segon, el pla d’acció, proporcionant solucions personalitzades per satisfer les necessitats de captació de clients del sector turístic.

El que diferencia a weglobeyou és la seva especialització. S’han convertit en el departament de màrqueting externalitzat de més de 200 establiments turístics i, per això, són eficients en la cerca dels objectius que busca l’allotjament.

weglobeyou és l’opció ideal per aquells lloguers vacacionals que depenen en excés de tercers per a les seves vendes; que tenen les seves vendes estancades; que tenen dificultats per crear i gestionar la seva base de dades; que tenen problemes per obtenir opinions positives o que es troben amb la necessitat de generar una sòlida estratègia de màrqueting a les xarxes socials.

L’agència treballa amb un enfocament estratègic, creatiu i innovador i estableix accions específiques per a cada tipologia d’establiment, ja siguin petits allotjaments a ubicacions de muntanya o grans establiments a primera línia de mar.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms