dimecres, 12 de juliol de 2023

Nova integració amb Padword

Presentem una nova integració amb un partner que ofereix als clients d’Icnea múltiples solucions pels seus allotjaments. Encara que sembli una incorporació a l’àmbit dels panys electrònics, en aquest post del nostre blog descobrireu que Padword fa molt més que obrir portes.

Padword ha desenvolupat un software propi que acull les seves múltiples funcions perquè els property managers les puguin integrar en conjunt al software d’Icnea. Així doncs, Padword ofereix solucions de panys electrònics, estalvi energètic pels allotjaments i polseres cashless com a mètode de pagament.

Un punt diferencial és que totes les seves solucions recopilen dades d’interès en temps real pel property manager com el nivell d’ocupació, informes de soroll, entre altres. A més, permet establir patrons automatitzats als apartaments de regulació de temperatures, controlar les llums, aires condicionats i més.

Com a propietari, Padword t’ofereix una app amb la qual podràs controlar totes les seves solucions, visualitzar l’estat dels panys a temps real, obrir les portes als teus clients de manera remota, registrar al personal i donar accés als allotjaments als quals han d’entrar, entre altres funcions.

Quins productes ofereix la integració amb Padword?

Panys electrònics

Padword ofereix una àmplia gamma de panys electrònics que s’adapten a les necessitats de qualsevol property manager. Els seus panys són contactless, disposen de doble seguretat i ofereixen sis modes d’obertura diferents per facilitar la comoditat i agilitat dels processos de check-in i check-out: Targeta NFC, mòbil, mecànica, empremta dactilar, codi i obertura remota.

Polseres cashless

Permet als teus clients disposar d’una polsera cashless associada a la seva targeta de crèdit per realitzar cobraments sense necessitat d’efectiu i amb possibilitat de compartir els diners entre els seus acompanyants. Una solució perfecta si els teus allotjaments disposen de punts de venda associats, compra d’activitats o similars, que també t’ajudarà a rebre dades sobre les preferències de consum dels teus hostes. A més, les polseres de Padword també serveixen com a mètode d’obertura per a l’allotjament.

Estalvi d’energia

Padword ofereix sensors de presència a les habitacions per encendre i apagar la llum quan sigui necessari, així com els sistemes d’aire condicionat o calefacció. També s’ofereix la possibilitat de crear escenaris de llums predeterminats i gestió intel·ligent de la climatització per no haver d’estar pendent del seu control i, per descomptat, tot això es gestiona de manera completament remota. Això es presenta com un element essencial perquè els teus allotjaments destaquin per la seva eficiència energètica i contribueixin a un lloguer vacacional més sostenible.


Com heu pogut descobrir en aquest post, Padword ofereix en una mateixa integració una àmplia varietat de solucions sempre enfocades a la gestió remota i a la comoditat del propietari o el property manager. Esperem que aquest nou partnership sigui beneficiós per a tos vosaltres, els clients d’Icnea. Si voleu consultar qualsevol dubte o sol·licitar Informació per trobar solucions a mida pel vostre allotjament, podeu contactar a través d’aquest enllaç.


Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms