dimecres, 21 de juny de 2023

Nova integració amb Holidays Hub

Créixer és sempre un procés emocionant per a Icnea. Avui us presentem la nostra nova integració amb Holidays Hub, que s’uneix a la família per ajudar als nostres clients a millorar la gestió dels allotjaments turístics.

Què és Holidays Hub?

Holidays Hub és una startup tecnològica creada amb l’objectiu de donar solució a problemes comuns del sector turístic des del punt de vista del gestor de propietats. Estacionalitat, visibilitat o competència ferotge són alguns dels problemes als quals ofereix solució.

L’eina de Holidays Hub uneix als property managers en una mateixa xarxa que ofereix beneficis de dues maneres:
  1. Generant ingressos passius
  2. Portant el teu allotjament a nous usuaris recomanats per associats a l’eina.

Amb aquesta col·laboració volem treballar en equip amb Holidays Hub per aconseguir una millor eficiència operativa i ampliar la visibilitat dels nostres property managers.

Funcionament de Holidays Hub

A través del software desenvolupat íntegrament per la companyia, els establiments creen un perfil a l’eina i el connecten amb el seu channel manager, en aquest cas Icnea. Això els permet la càrrega de continguts, preus, inventari i informació necessària per gestionar les reserves sense incidències.

Un cop donats d’alta, els associats a Holidays Hub generen un codi pel seu allotjament. Aquest és facilitat posteriorment als seus propis hostes mitjançant comunicacions propies (email, whatsapp, webapps…) que ell mateix realitza, convidant-los a entrar a la plataforma per obtenir beneficis addicionals en realitzar la reserva.

Què diferencia a Holidays Hub?

Col·laboració: Un dels punts diferencials de Holidays Hub es troba en oferir la possibilitat de col·laboració entre els seus associats, convertint-se en una oportunitat per a tots els establiments de generar ingresos mantenint les seves bases de dades privades i protegides.

Visibilitat assegurada: Al connectar-se a la xarxa de Holidays Hub, els nostres usuaris seràn recomanats pels propis associats a l’eina, convertint-se així en un nou canal publicitari.

Rentabilitat: Els usuaris perceben un percentatge de la reserva feta amb el codi associat al seu propi establiment. Aquesta és la manera per la qual un allotjament a contratemporada pot generar ingresos passius des de Holidays Hub sense necessitat de rebre hostes.

L’aliança entre Holidays Hub i Icnea respalda el compromis per oferir una plataforma als nostres clients i gestors de propietats que els permeti maximitzar les oportunitats de negoci.

Estem molt emocionats d’iniciar aquesta col·laboració amb Holidays Hub i seguir millorant la nostra oferta per donar una experiència encara millor pels allotjaments i viatgers.

¡Estigueu atents a més noticies de Holidays Hub i Icnea!

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms