Nova integració amb YourWelcome

dimecres, 26 d’abril de 2023

Nova integració amb YourWelcome

Presentem la nova integració d’Icnea amb un servei que agilitzará les peticions dels vostres hostes i facilitarà la comunicació amb ells: YourWelcome.

Què és YourWelcome?

La digitalització per facilitar la comunicació i l’oferta de serveis als hostes es presenta com un element clau en la millora de l’experiència durant l’allotjament. Ara, podeu oferir aquesta millor experiencia i alhora aconseguir ingressos en el procés.

YourWelcome és un servei de tauletes intel·ligents instalades als allotjements per oferir opcions d’autoservei en el lloguer vacacional. El gadget està sempre a disposició de l’hoste actuant com a guía de l’habitatge i portal de recomanacions i transaccions durant l’estada.

Què ofereix YourWelcome?

Entre els serveis que s’ofereixen s’inclou la possibilitat d’integrar guies i descripcions de la vivenda a la tauleta amb instruccions de text, imatge o video reduïnt així les trucades, dubtes o intercanvi de correus entre els hostes i el propietari. A més, el dispositiu també actúa com un portal de venda dels propis serveis que l’amfitrió desitgi oferir com early o late check-in, lloguer d’equipaments, serveis de neteja… Aquest punt de venta a la propietat permet generar ingresos addicionals amb cada reserva.

Junt als serveis propis que desitgis oferir, YourWelcome està integrat amb els negocis locals oferint la possibilitat de fer comandes de menjar o adquirir entrades per a diverses activitats, la compra de les quals també reporta un ingrés passiu per a l’amfitrió. A més, el servei compta amb una eina publicitaria per ofertar negocis locals als hostes com, per exmeple, restaurants.

Com amfitrió sempre tindràs a mà la Informació sobre el rendiment de les ofertes i anuncis existents, de manera que podras afegir o eliminar ofertes depenent del seu rendiment per generar el major volum adicional d’ingressos a cada reserva.

Solicita una demo per veure tot el que poto ferir YourWelcome en aquest enllaç.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms