Nova integració amb Property Care

dimecres, 5 d’abril de 2023

Nova integració amb Property Care

Tenim una nova integració completada! El software d’Icnea ja és compatible amb Property Care.

Us presentem Property Care, una plataforma per a la cura de les propietats que permet programar i gestionar serveis de neteja i manteniment als vostres allotjaments. Amb aquesta solució és possible assignar aquestes tasques en funció de les reserves rebudes i assegurar-se que cada allotjament està sempre llest per rebre al proper hoste. Com a Property managers disposareu d’un calendari per assignar les tasques i personal, els empleats, per la seva banda, disposen d’una webapp per informar de la seva arribada a l’allotjament i notificar la finalització de les tasques realitzades.

Property Care posa el focus a l’automatització de processos i l’estalvi de temps, per això la seva eina permet configurar cicles rotatius de tasques de neteja i manteniment amb un personal fix assignat independentment de la seva complexitat. A més, és possible establir fulls de ruta amb tasques periòdiques incloent guies i descripcions de les mateixes per una gestió més eficient.
Com a Property manager disposaràs de tota la Informació en temps real al dashboard sobre les tasques pendents, les realitzades, el cost de les operacions de neteja i manteniment, veure el registre d’incidències detectades, realitzar modificacions de programació a l’instant i molt més.

Quines són les característiques més destacades de Property Care ?

Un calendari únic: des d’on accedir a totes les propietats, les seves reserves i tasques programades en un simple cop d’ull.

Neteges i manteniment en pilot automàtic: programa les rotacions i assigna al personal una sola vegada per activar un cicle de manteniment automàtic.

Assignació drag&drop: assigna al personal de manera senzilla diàriament o setmanalment amb només fer un clic i arrossegar.

Informació en temps real: amb l’aplicació de camp, l’equip de neteja sap quines són les tasques exactes a cada ubicació i poden informar del progrés en temps real.

Reserva una demo amb Property Care a través d’aquest enllaç.

Vols més informació?

Registra't amb aquest mes gratuït i comença a explorar el poder del PMS d'Icnea.

Demana una demo
demo icnea pms