Nova integració amb Property Care

dimecres, 5 d’abril de 2023

Nova integració amb Property Care

Tenim una nova integració completada! El software d’Icnea ja és compatible amb Property Care.

Què és Property Care?

Us presentem Property Care, una plataforma per a la cura de les propietats que permet programar i gestionar serveis de neteja i manteniment als vostres allotjaments. Amb aquesta solució és possible assignar aquestes tasques en funció de les reserves rebudes i assegurar-se que cada allotjament està sempre llest per rebre al proper hoste. Com a Property managers disposareu d’un calendari per assignar les tasques i personal, els empleats, per la seva banda, disposen d’una webapp per informar de la seva arribada a l’allotjament i notificar la finalització de les tasques realitzades.

Property Care posa el focus a l’automatització de processos i l’estalvi de temps, per això la seva eina permet configurar cicles rotatius de tasques de neteja i manteniment amb un personal fix assignat independentment de la seva complexitat. A més, és possible establir fulls de ruta amb tasques periòdiques incloent guies i descripcions de les mateixes per una gestió més eficient.
Com a Property manager disposaràs de tota la Informació en temps real al dashboard sobre les tasques pendents, les realitzades, el cost de les operacions de neteja i manteniment, veure el registre d’incidències detectades, realitzar modificacions de programació a l’instant i molt més.

Quines són les característiques més destacades de Property Care ?

Un calendari únic: des d’on accedir a totes les propietats, les seves reserves i tasques programades en un simple cop d’ull.

Neteges i manteniment en pilot automàtic: programa les rotacions i assigna al personal una sola vegada per activar un cicle de manteniment automàtic.

Assignació drag&drop: assigna al personal de manera senzilla diàriament o setmanalment amb només fer un clic i arrossegar.

Informació en temps real: amb l’aplicació de camp, l’equip de neteja sap quines són les tasques exactes a cada ubicació i poden informar del progrés en temps real.

Reserva una demo amb Property Care a través d’aquest enllaç.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms