Novetats del PMS - Març 2023

dimecres, 29 de març de 2023

Novetats del PMS - Març 2023

El software d’Icnea segueix afegint noves funcionalitats i millores per fer que la vostra experiència amb el PMS i el Channel Manager sigui senzilla i completa. En aquest article del blog farem un repàs a les últimes novetats que hem incorporat a l’eina:

Llistat d’entrades i sortides mensual

Ja és possible crear llistes d’entrades i sortides per mes. Fins ara existia l’opció de visualitzar el llistat diari i setmanal.

Visualització de les propietats a la web

És possible escollir quines propietats han de mostrar-se públicament a la pàgina web i les que no. Per configurar-ho és necessari accedir a l’apartat de Gestió, a continuació, Registre i Descripcions i accedint a cada propietat podrem escollir si ha de ser pública o no.

Creació de neteges automàtiques

Ja està disponible l’opció de crear neteges automàtiques per a la sortida, l’entrada o ambdues a la secció de Neteja a cadascuna de les vostres propietats. Per fer-ho s’ha d’accedir a l’apartat Gestió, a continuació, Registre i Descripcions i seleccionar la propietat on es vol aplicar la modificació. A la pestanya de Reserva veureu que el desplegable de Neteja a l’apartat Càrrecs ja inclou les noves opcions.

Cost dels serveis de check-in, check-out i neteja

A la pestanya de Reserva de cada propietat és possible visualitzar una nova secció de costos on afegir el temps i cost per a l’empresa dels serveis de check-in, check-out I neteja. Després d’afegir les dades, es pot visualitzar un resum de temps i cost dels serveis realitzats des de la secció Administració.

Canvis en la funció de bloqueig preventiu

Ja està activa l’opció de crear bloquejos preventius individuals per a cada propietat la nit abans i la nit de després d’una reserva. Aquesta opció només permetia aplicar bloquejos preventius a tot el compte i a partir d’ara es podran aplicar a cada propietat de manera independent. Per fer-ho cal accedir a Gestió, a continuació Registre i Descripcions i finalment seleccionar la propietat on volem aplicar la nova configuració de bloqueig preventiu al seu corresponent menú desplegable.


Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms