Nova col·laboració amb TravelGateX

dimarts, 16 de novembre de 2021

Nova col·laboració amb TravelGateX

Us volem anunciar una nova col·laboració amb TravelGateX amb qui podrem reforçar el nostre ventall de portals internacionals.

TravelGateX és un marketplace online B2B amb la missió de democratitzar la indústria de viatges. Qualsevol empresa connectada a la platforma pot comprar i vendre sense problemes entre si, independenment del seu tamany o tecnologia actual. Amb més de 1000 partners ja connectats, TravelGateX una API estandaritzada i fàcil d'integrar, fa que afegir nous partners, buscar, comparar i reservar productes de viatge en temps real sigui molt fàcil.

Un dels sectors turístics que ha evolucionat més ràpid en els últims anys ha estat l'allotjament turístic. Les noves necessitats dels viatgers són el principal factor que impulsen canvis constants en el sector. A més, també han aparegut noves plataformes, canvis tecnològics que han modificat el comportament del viatger, entre altres factors. Tot això, d'alguna manera ha canviat el mapa del sector.

"A TravelGateX som experts en accelerar el creixement del nsotres partners ajudant-los a vendre més i comprar millor. Estem democratitzant la industria i és un honor comptar amb la confiança d'Icnea com a soci estratègic" comenta Anna Igual, Director of Growth de TravelgateX.

Aquesta col·laboració és fonamental en un moment sense precedents a la història de la industria de viatges. Al combinar talent, tecnologia i coneixement, TravelGateX i Icnea uneixen forces per recolçar-se mutuament durant la critica situació de la Covid-19 i enfortir encara més la seva associació.

 

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms