Nova integració amb Beyond Pricing

dilluns, 25 d’octubre de 2021

Nova integració amb Beyond Pricing

Ens alegra anunciar-vos la nova integració amb l’eina de dynamic pricing Beyond Pricing, la plataforma número 1 de preus dinàmics per gestors i propietaris de lloguers vacacionals!

Sabem que ajustar els preus a la demanda del mercat no és gens fàcil, i la seva dificultat ha anat augmentant cada vegada més en els últims anys. L'eina de preus dinàmics de Beyond fa que sigui més senzill ajustar els preus de manera inmediata, estalviant hores de feina.


 
  • Estalvia temps

Al utilitzar una estratègia de preus fixes pots estar arriscant perdre diners en temporada d'alta demanda al igual que podries estar tenint els calendaris buits de varies temporades baixes. Pero qui té tant de temps per estar canviant els preus cada dia? Beyond ajusta els preus constanment pels teus allotjaments d'acord a l'oferta i la demanda en el mercat, a més de tenir en compte qualsevol condició que hagis pogut aplicar. Aquest enfocament evita que estiguis estudiant a la competència durant hores al mateix temps que vas canviant els preus manualment.

  • Major ocupació

Amb Beyond no només tens la capacitat de respondre ràpidament als canvis en l'oferta i la demanda. Es pot aprofitar per obtenir reserves en les nits que queden entre dues estades, aconseguint la demanda durant aquests periodes en els que l'allotjament podria estar buit. Això permet que s'incrementi en gran mesura l'ocupació (en un 12% aproximadament), i per tant, els ingressos.

Si teniu alguna pregunta no dubteu en contactar amb Icnea a support@icnea.net o l’Equip de Suport de Beyond support@beyondpricing.com  

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms