10 canals amb sincronització completa

dimecres, 28 de juliol de 2021

10 canals amb sincronització completa

El propòsit d’un channel manager és sincronitzar amb el màxim número de canals de venta online possibles, sempre integrant el màxim de funcionalitats possibles per fer fàcil i ràpida la sincronització amb el portal.

A continuació us expliquem els canals principals que tenim amb connexió completa.

El propòsit d’un channel manager és sincronitzar amb el màxim número de canals de venta online possibles. Però no totes les sincronitzacions són tècnicament iguals ni en totes les connexions podem enviar la mateixa quantitat d’informació. La gestió d’un anunci de lloguer turístic es basa en 4 tipus d’informació: disponibilitat, preus, detalls d’una reserva i contingut de l’anunci (característiques, descripcions i fotos).

Quanta major informació es sincronitza, major independència tindrà el gestor d’una propietat respecte l’extranet d’un canal. El fet de sincronitzar informació entre canal de venta i channel manager permet centralitzar la gestió dels apartaments des d’una única plataforma (el Channel Manager-PMS).

Quan una sincronització es considera completa significa que tan canal com channel manager poden enviar i rebre informació entre ells a temps real dels 4 aspectes principals d’un anunci comentats anteriorment.

Cal dir que una gran avantatge de les connexions completes és que la majoria d’elles ofereixen la possibilitat de crear anuncis desde 0 desde Icnea al canal. De manera que no és necessari crear manualment l’anunci als dos llocs, creant-lo només a Icnea el podem enviar al canal en el moment de connectar.

Ens fa especial il·lusió anunciar que hem arribat als 10 canals amb connexió completa a Icnea. A continuació us en parlem una mica de cadascú!


Airbnb

Ofereix la possibilitat de sincronitzar tot (contingut, preus, reserves i disponibilitat), però també dóna la possibilitat de sincronitzar tot menys el contingut. Aquesta opció més limitada sol ser per aquells gestors que volen diferenciar el contingut dels anuncis d’Airbnb respecte els altres canals.


Booking.com

Quan el gestor ja té l’anunci creat al canal s’haurà de connectar a Icnea a través d’una connexió limitada que inclou l’enviament de preus, reserves i disponibilitat (però no de contingut). Només serà possible tenir la connexió completa amb aquest canal si l’anunci es crea desde 0 de Icnea a Booking.com. Creant l’anunci desde Icnea tenim la possibilitat d’enviar actualitzacions no només de preus i calendari, sino també del contingut de l’anunci.


Vrbo

Per la forma de treballar del canal s’ha anat renovant i actualitzant constantment, pel que podem dir que és una de les connexions més treballades i potents. 

És possible crear anuncis nous desde Icnea a Vrbo completament desde 0. La sincronització del contingut de l’anunci es fa 1 vegada al dia. I la sincronització de preus i disponibilitat es fa 1 vegada cada hora, a menys que entrin reserves que en aquest cas hi hauria una actualització inmediata perquè la reserva es faci en base l’última informació de l’anunci.


Locasun

Va ser un dels primers canals amb els que vam desenvolupar la connexió completa i sempre ha funcionat excelent. Es poden crear nous anuncis desde Icnea a Locasun, sense necessitat de crear els anuncis manualment al canal. L’enviament de dades és dels 4 aspectes comentats: contingut de l’anunci, preus, reserves i disponibilitat.


Holidu

La col·laboració amb aquest canal s’ha iniciat recentment arrel del seu imparable creixement en el sector de lloguer turístic. S’ha desenvolupat connexió completa, sòlida i sobretot, apostant per la seguretat dels pagaments online.

En el cas d’aquest canal, cada vegada que hi ha un canvi en el contingut de l’anunci es podrà actualitzar desde Icnea enviant l’actualització manual (no és automàtica). I en canvi, els preus, les reserves i la disponibilitat s’actualitzaràn automàticament cada vegada que hi hagi un canvi a Icnea.


Homelike

És un canal de lloguer de llarga estada que està enfocat a les empreses i als viatgers de negocis que no vulguin quedar-se molt temps a un hotel. La plataforma ofereix pisos amueblats i amb les comoditats necessàries per treballar en varies ciutats d’Europa. La connexió desenvolupada és completa, de manera que la gestió dels anuncis amb aquest canal es pot centralitzar desde Icnea.


TravelStaytion

És la nostra última incorporació a la llista de canals amb connexió completa. És una plataforma de lloguer vacacional de curta estada amb la que sincronitzem contingut de l’anunci, preus, reserves i disponibilitat. A més, com els demés canals amb connexió completa permet al gestor crear anuncis nous desde Icnea al canal.


TripAdvisor

La connexió completa amb aquest canal funciona de manera similiar a altres canals. Els quatre aspectes clau: contingut, preus, reserves i disponibilitat es sincronitzen una vegada al dia. Però quan Però quan hi hagut canvis i entra una reserva, s’actualitza d’inmediat perquè aquesta reserva entri amb les dades actualizades que hi ha en aquell moment.


Rentalia

És el segon canal de lloguer temporal amb el que disposem de sincronització completa. Aquesta plataforma està enfocada a reserves de llarga estada sobre tot a nivell vacacional i d’oci.

El contingut, preus i disponibilitat es sincronitzen diariament de manera automàtica. I les reserves, al ser de llarga estada, no entren instantàneament sino en forma de petició al mail de gestor perquè pugui revisar si la vol acceptar o no en el seu calendari.


Central de reservas

Aquest canal està enfocat al turisme vacacional i ofereix apartaments turístics per tot el món. Sincronitza tots els quatre aspectes principals d’un anunci. A més permet crear anuncis nous desde Icnea.

 

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms