Nova connexió amb TravelStaytion!

dimarts, 22 de juny de 2021

Nova connexió amb TravelStaytion!

Icnea està orgullosa d'acollir i presentar un nou membre de la familia: TravelStaytion!


Nascut com un ambiciós projecte al 2012, avui travelstaytion.com proposa 80.000 propietats per tot el món i garanteix un nivell d'excel·lència per tal d'assegurar aquella sensació de sentir-se a casa per tots els viatgers. En aquest any TravelStaytion s'ha convertit en un veritable centre d'apartaments gestionats per anfitrions profesionals i experts gestors de propietats. Entre els diferents avantatges que Icnea i TravelStaytion tenen en comú destaquem la inclinació natural cap a la innovació. TravelStaytion ha estat el primer portal de lloguer vacacional en introduïr el Host Reception, una funció que permet al gestor de propietats la possibilitat d'incloure i publicitar diversos serveis inclús a la sala d'estar, demostrant una certa visió de la direcció que el mercat estava agafant.

L'empresa d'origen grec ha estat sempre en moviment per millorar constanment el valor general del producte. De fet, avui compte amb més de 600 destins i s'està consolidant cada vegada més ràpidament entre els canals més importants de lloguers breus.

Per aquests i molts altres motius Icnea està orgullosa d'integrar aquesta nova connexió en la nostra amplia llista de canals amb connexió completa. La sincronització permet transmetre disponibilitat, preus, reserves i contingut. A més, permet al gestor de propietats crear nous anuncis a través del portal directament des del nostre PMS Channel Manager.



 

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms