Per què els free tours són una gran opció per a generar més ingressos als allotjaments turístics?

dimecres, 10 de març de 2021

Per què els free tours són una gran opció per a generar més ingressos als allotjaments turístics?

Una manera fàcil de generar més ingressos per cada reserva és venent serveis addicionals com tours, activitats o experiències en destinació. La modalitat estrella de les visites guiades són els free tours, els tours més demandats amb diferència, ja que permeten connectar en un parell d'hores amb la ciutat que estàs visitant, descobrir la seva història, les seves curiositats i fer una primera presa de contacte.

GuruWalk és la plataforma amb la major oferta de free tours a tot el món, presents en més de 100 països i 700 destinacions. Aquest marketplace va néixer fa 4 anys amb la missió de crear una societat més empàtica, facilitant l'accés a el coneixement a través d'experiències multiculturals úniques, de qualitat i accessibles arreu de món, de la mà de persones amb amor per la cultura i que volen viure de la seva passió.

A diferència d'altres plataformes de tours, GuruWalk col·labora amb diversos proveïdors locals en cada destinació, per això la seva oferta és tan àmplia. La gran majoria d'usuaris que veuen els free tours en GuruWalk acaben reservant. A més, al col·laborar amb milers de proveïdors locals, aporten gran valor i suport a el sector turístic.

Col·laboren amb els propietaris i gestors d'allotjaments turístics perquè puguin oferir una àmplia gamma de free tours als seus hostes i augmentin així els seus ingressos. A més d'oferir la comissió fixa més alta de el sector, el seu portal per a col·laboradors és molt senzill i intuïtiu, permetent d'una manera molt fàcil recomanar els seus free tours a través dels mails de confirmació de reserva, en les comunicacions amb els hostes, a la web o a les xarxes socials.

Les respostes a les preguntes més freqüents sobre el seu programa d'afiliats pots trobar-les aquí.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms