Panys electrònics amb aplicacions intel·ligents

dimecres, 3 de març de 2021

Panys electrònics amb aplicacions intel·ligents

La tendència cap a la incorporació de la tecnologia a les nostres vides és cada vegada més evident, i en conseqüència, necessària.

A Icnea hem finalitzat tres integracions de panys electrònics per poder enviar panys electrònics a l’hoste. Per una part, s’aconsegueix agilitzar el procés i flexibilitzar el procés i moment de check-in. Per una part, després de passar el moment més crític de la pandèmia del Covid-19, aquestes eines són una gran avantatge per evitar el contacte físic amb el client i que aquest es senti més còmode a l’hora de viatge.

 

STAY MY WAY

Amb ells tenim una integració completa bidireccional que sincronitza les dades i els estats de la reserva entre STAYmyway i Icnea, permetent assignar i administrar l'enviament de claus digitals des del PMS.

Amb STAYmyway es gestiona tot mitjançant la seva app, per tant, serà necessari que l'hoste tingui l'aplicació instal·lada en el seu dispositiu mòbil. Per poder obrir la porta es necessita d'internet o Bluetooth a travès de la seva app.

Per més informació, visiteu-los aquí

AKILES

Amb Akiles destaca sobretot el seu sistema de xarxa inalàmbrica de llarga distància entre els seus dispositius que permet tenir una bona connectivitat permanent sense dependre de la teva xarxa wifi.

També disposem d'una integració completa i és necessari que l'hoste tingui l'app instal·lada en el seu dispositiu.

Per més informació sobre les seves diferents solucions de panys, visiteu la seva web.

TESA

És l'app més diferent en quan al funcionament tècnic ja que el gestor que decideixi treballar amb Tesa tindrà que tenir a disposició un ordinador amb un servidor propi instal·lat i sempre obert.

En quan a producte que ofereixen seria el mateix, panys electrònics per gestionar allotjaments turístics.

Per més informació sobre ells, visiteu la seva web.


En conclusió, les tres aplicacions ofereixen una solució tecnològica intel·ligent: panys electrònics per enviar la clau a l'hoste de manera online evitant desplaçaments, i ampliant la flexibilitat horaria i logçistica de l'allotjament.
 

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms