Holidu: el primer metabuscador que integramos en Icnea

dimecres, 21 d’octubre de 2020

Holidu: el primer metabuscador que integramos en Icnea

A Icnea estem orgullosos d’anunciar-vos la nova integració amb Holidu.com. A partir d’aquest moment és possible publicar els seus allotjaments a través del nostre Channel Manager en un dels millors metabuscadors de lloguers vacacionals del món. Holidu té la seu a Munich, és un web internacional, traduït a 13 idiomes i present a 21 dominis de tot el món. 

Si desitgeu augmentar la visibilitat, Holidu és la plataforma ideal per augmentar el reconeixement de la vostra marca i impulsar les reserves durant tot l’any. Us beneficiareu d’un trànsit específic d’alta qualitat amb més de 20 milions de visitants únics cada mes. La plataforma de reserves alemana va ser fundada al 2014 i va ser reconeguda com el millor motor de cerca per lloguers de vacances per la coneguda revista alemana de proves de consum, "Guter Rat".

Ja sigui que els viatgers busquin una finca a Espanya o un xalet als Alps austríacs, la missió de Holidu és simplificar la cerca i reserva de lloguers vacacionals. Proporcionant als futurs hostes una funció de cerca avançada i transparent, Holidu ajuda a les agències a distribuir eficientment les seves propietats. La web compte amb un procés de reserva optimitzat per la conversió del lloc web, la qual cosa permet una cooperació fàcil i sense riscos amb socis especialitzats més petits. Com a especialista en comparació de preus en lloguers de vacances, Holidu permet als usuaris navegar per milions de propietats de cents dels seus socis aprovats.

El tipus de connexió és completa, de manera que sincronitza contingut, preus, reserves i disponibilitat de calendari.

Per començar a publicar Holidu només teniu que completar aquest formulari d’integració, o bé posar-vos en contacte amb el nostre equip de suport tècnic a support@icnea.net.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms