Per què i com crear un paquet de benvinguda?

dimecres, 29 de juliol de 2020

Per què i com crear un paquet de benvinguda?


Quan un grup d'amics, una familia o una parella ha arribat al seu destí de vacances i es dirigeixen al allotjament estan expectants sobre serà l'habitació, com serà el servei, si hi haurà un bon esmorçar, en definitiva, si serà un lloc agradable en el que estar. Amb això podem afirmar doncs que la primera impressió que se'n porti l'hoste és molt important, i per tant, seria interessant poder cuidar-la.

Per aquesta primera rebuda al client és una bona opció comptar amb els packs de benvinguda. La nostra recomenació és que aquest paquet sigui pràctic amb un toc emocional. És a dir, que tingui un us mínim pel client i a més, sigui un detall bonic de rebre.
 

Aquí deixem algunes idees de diferents tipus de pacs de benvinguda:

Articles bàsics per la estada

Per exemple, articles de bany (xampú, gel, acondicionador, raspall de dents, crema hidratant, after-sun, entre d'altres) i articles de menjar (aigua, ingredients per l'esmorçar, etc.)


Detalls personalitzats

La customització cada vegada s'ofereix més a tot tipus de serveis i és una pràctica comercial en tendència.

En el cas dels allotjaments turístics, una manera de personalitzar és jugant amb la ubicació i l'època de l'any. Per exemple, si es tracta d'una cabanya rural i algú la reserva per un o dos dies se'ls hi pot oferir una tassa de xocoalata calenta, tès o una copa de vi. Si a més justament plou es pot deixar un paraigües, per si no n'han portat.

Una altra manera de personalitzar és segons l'hoste i el motiu del viatge. És possible que abans de rebre a l'hoste, aquest faci saber per què viatge i amb qui. Si els hostes són una parella que estan de viatge romàntic es pot afegir una botella de cava, flors decoratives, olis pel bany o qualsevol altre detall bonic de trobar. Si els hostes són una familia, es podria deixar uns quaderns per pintar.

Quan més personalitzat sigui el detall més utilitat pot tenir per l'hoste i millor record tindrà de l'estada i de l'establiment.


Petits snacks

Oferir una ampolla d'aigua, fruits secs i galetes és un kit molt senzill que pot solucionar el primer problema al arribr a un apartament tard i sense botigues obertes per comprar coses bàsics per la primera nit.


Souvenirs

El fet que els hostes es moguin fins a una localitat normalment és perquè senten cert interès en ella. Aquesta situació es pot aprofitar regalant records locals per emportar-se a casa. Segurament els sorprengui i capti la seva atenció positivament.


És important que els paquets de benvinguda estiguin treballats i no pequin de massa escassos o es vegin com un gest protocolari més de l'establiment perquè l'hoste no el percep com un detall pensat per ell sino una acció estàndar. Si és així, en certa manera pot perdre l'essència del paquet de benvinugda, que és rebre a l'hoste a la seva arribada de manera acollidora.

 

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms