Jornada VII AAT

divendres, 18 d’octubre de 2019

Jornada VII AAT

Icnea va assistir a la VII Jornada de turisme organitzada per AAT (Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre), on es van tractar temes de burocràcia, política i millors pràctiques a nivell local.

La jornada es va celebrar a la Casa de Cultura de Mont-Roig del Camp on es van trobar més de 50 professionals del sector amb l'associació i administració pública.

Principalment es va debatre sobre la prohibició de l'activitat turística en apartaments turístics, l'augment de les quotes, i de com afecten els acords de les comunitats de propietaris en la gestió dels HUTS.

Si un propietari no ha registrat un apartament com a establiment turístic, no té permís perquè aquest es faci servir com a tal. I a l'inversa, si el propietari ha registrat degudament un establiment per ús turístic, no pot fer-lo servir com a vivenda particular. No obstant, els inconvenients es troben en els punts mitjos. Concretament, quan un propietari vol gestionar un apartament turístic només per una temporada i la temporada restant fer-lo servir com a vivenda pròpia. Aquest escenari de moment no està contemplat a nivell legal ja que les quotes que es paguen en el primer cas i el segon són diferents.

Per últim, es va parlar de màrqueting d'experiències en les propietats turístiques i com potenciar les vendes de les propietats en l'entorn turístic actual.



Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms