Icnea acaba amb el proces d’integració de My Pos

dimarts, 25 de juny de 2019

Icnea acaba amb el proces d’integració de My Pos

Icnea està entusiasmada en comunicar el final de la integració amb MyPos, una solució molt eficaç per processar pagaments online pels negocis de lloguer vacacional que es troben a Europa.Fins a dia d’avui, els clients que operaven fora d’Espanya només podien pagar de manera online mitjançant Paypal, però ara ja hi ha una nova eina alternativa: MyPos. Després de valorar varies opcions, hem escollit MyPoss per tenir unes comissiones molt més competitives.

Obrir un compte amb MyPos és fàcil i gratuït. Els comptes de MyPos no impliquen tases d’activació o manteniment. Es poden obrir fins a deu comptes diferents amb sub-comptes per organitzar els diferents recursos econòmics, crear diferents usuaris amb varis tipus de restriccions, treballar en diferents monedes, transferir qualsevol quantitat desde el compte de MyPos a qualsevol banc d’Europa amb costs molt baixos, cobrar amb comissions molt baixes, tenir accés a les estadístiques, entre d’altres funcions.

A través d’aquesta integració, Icnea s’apropa una mica més en garantitzar una solució a tots els gestors d’allotjaments que busquen un PMS Channel Manager que sigui capaç de gestionar tot d’una manera integral.

 

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms