Extranet de propietaris: Pro edition

dimecres, 6 de març de 2019

Extranet de propietaris: Pro edition

Si vols diversificar no canviïs la teva forma de treballar, afegeix una alternativa en la forma de fer negoci. Créixer ja no és una qüestió de quan, sinó de com.

Gràcies a la nova extranet per propietaris, les agències poden portar als seus propis clients a una nova dimensió de col·laboració sense que afecti al control o rendibilitat dels immobles.

Si estàs pensant en una forma alternativa de treballar per diferenciar-te dels teus competidors, o vols oferir als propietaris una col·laboració que sigui encara més transparent i equilibrada, ara pots fer-ho. A través de la nova extranet d’Icnea, els propietaris podran crear les propietats carregant tota la informació. A més, podran crear tarifes, introduir preus, gestionar el calendari i/o mirar les reserves com en la versió bàsica ja inclosa en el preu. Incrementa l’oferta d'immobles de forma ràpida i senzilla deixant la configuració inicial de les propietats al primer interessat: el propietari. Captar nous apartaments pot ser més fàcil que mai.

Estandaritzant el procediment d’alta dels propietaris i dels seus immobles arribaràs a una eficacia que permetrà estalviar temps i diners en aquelles tasques bàsiques que moltes vegades són més arriscades que útils. Imagineu poder controlar i donar d’alta nous propietaris en menys de 10 minuts, que facin ells la configuració bàsica estalviant feina a l’agència, i després acabar la configuració amb els retocs necessaris per maximitzar el immoble!

Amb aquesta nova eina els propietaris podran disfrutar d’una transparència en la gestió que els farà sentir un major control dels seus pisos. Els propietaris no només podran disfrutar del seu negoci sinó també sentir-se part d’ell.

Pregunta’ns més informació durant la demo i descobreix una alternativa més per operar en el mercat.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms