Pricelabs: olvídate de precios

dilluns, 18 de febrer de 2019

Pricelabs: olvídate de precios

Assignar el preu per a cada propietat i per cada dia de l’any sempre ha estat un repte per a tothom. Les variables canvien cada instant i amb elles també el millor preu disponible, de manera que, sovint, els preus no estan en consonància amb el preu de mercat.

 

Per garantir als clients que el preu introduït sigui el més rentable possible Icnea ha integrat Pricelabs, que gràcies als seus algoritmes aconsegueix calcular i suggerir el preu més rentable sense que el propietari tingui que dedicar-li més temps.

Pricelabs té en compte varis elements en temps real com la oferta total de mercat, la disponibilitat en temps real, el comportament de la demanda i de la competència, el històric de tendències en el destí i molt més. Després d’haver rebut els preus enviats des del PMS, Pricelabs calcula i retorna el millor preu possible amb la intenció de maximitzar la rendibilitat de les propietats cada dia.

El revenue management mai tornarà a donar mals de cap als property managers ni tindran que dedicar tan de temps en elaborar estratègies.

 

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms