Icnea estarà en el Vacation Rental World Summit

dilluns, 8 d’octubre de 2018

Icnea estarà en el Vacation Rental World Summit

Tenim un bon equip i un bon producte a bon preu, així doncs per què quedar-se només a nivell nacional i no anar més lluny quan ja estem rebent opinions positives?

Hem estat buscant sobre alguns esdeveniments on assistir amb lloguers vocacionals com a focus principal. Afortunadament, hi ha un esdeveniment important en el que ens inscrivim al moment i que encara no ha tingut lloc: el Vacation Rental World Summit!

Aquests dos dies d’esdeveniment són exactament el que estàvem buscant perquè no allotjarà a 20.000 persones en un espai, sinó que serà una trobada molt més íntima i en una posició més atractiva, que sempre s’agraeix. La manera en la que tot es va organitzar és ideal si vols conèixer a més gestors de propietats i establir relacions amb ells. Una participació limitada no vol dir que necessàriament tingui menys potencial. Alguns canals de venta com Booking.com, Airbnb i HomeAway estarán allá també. Aquest esdeveniment veurà professionals de la indústria, gestors experts i propietaris que compartiran les seves millors pràctiques per a crear entorns mútuament beneficiosos. Icnea estarà allà per ampliar contactes i donar-se a conèixer per fer-se un punt de referència confiable en termes de gestió de canals.

Això ajudarà positivament a posar en marxa el procés d’internacionalització que estem impacients de començar. Estem intentant organitzar més parades a Itàlia entre setembre y novembre. Així que estigueu atents ja que podrem estar a prop ben aviat! Estarem encantats de conèixer-vos.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms