Icnea: 30 anys de dedicació, creixement i èxit

divendres, 20 d’abril de 2018

Icnea: 30 anys de dedicació, creixement i èxit

Icnea celebra 30 anys d'activitat!

Icnea va ser fundada el 1978, en l’era de de desenvolupament dels softwares de gestió per companyies mitjanes. Vam apostar fortament i vam començar a invertir diners en crear aplicacions estàndard que permetessin reduir els costos d’implementació i donar solucions útils.

Entre els èxits aconseguits, l’aplicació de gestió d’Eurogest va ser seleccionada pel comitè organitzatiu dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992. L’aplicació va ser tot un èxit i va ser seleccionada també per IBM per implementar la seva línia de producció de IBM AS / 400.

Amb el naixement del World Wide Web vam decidir aplicar la nostra experiència en el camp de la direcció i la gerència per desenvolupar solucions pel comerç electrònic.

A l’any 2005 vam començar a comercialitzar un sistema de gestió de propietats (un PMS) creat per agències especialitzades en lloguer vocacional. La seva funció segueix incrementant tant en quantitat i qualitat per garantir una direcció simple però exhaustiva independentment del tipus de propietat.

Poc després ens vam donar compte que el PMS no era suficient i va ser per tant indispensable afegir una altre eina capaç de millorar el nostre producte. La necessitat per oferir la possibilitat de sincronitzar informació amb canals de venta va ser cada vegada més evident ja que aquests no han parat de multiplicar-se des de 2007.  El nostre primer col·laborador va ser Booking.com però no vam trigar massa en començar noves col·laboracions amb altres canals per garantir un flux continu de reserves fluït a l’altura de tot tipus d’ambicions.

Avui, 30 anys més tard, Icnea s’ha consolidat en el mercat com a PMS Channel Manager per agències especialitzades en lloguer vocacional oferint connexions amb més de 150 canals. També permet publicar noves propietats directament amb el nostre PMS en els canals més importants com Airbnb, Booking.com, Flipkey i HomeAway. Finalment, inclou solucions per adaptar tot tipus de gestions per col·laborar amb empreses externes i ampliar els seus serveis.

El camí que hem dibuixat davant nostre és encara llarg, però creiem fortament en els nostres valors i seguirem amb coratge les nostres ambicions.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms