El primer trimeste 2018

dimarts, 17 d’abril de 2018

El primer trimeste 2018

En aquest article tractarem sobre tots els canvis, modificacions i actualitzacions fetes per l’últim semestre del 2018.

Fa un moment estàvem disfrutant de les vacances a punt de donar la benvinguda al nou any i en tan sols un instant ens trobem al mes d’abril i amb el primer semestre superat. Diuen que el temps passa molt ràpid quan es disfruta del moment, així que suposem que hem estat disfrutant molt a Icnea perquè aquests tres mesos han passat volant.

Hem aconseguit moltes coses per potenciar i millorar el nostre PMS Channel Manager a nivell d’experiència per l’usuari i funcionalitat. Anem a fer una ullada en com hem passat aquests tres mesos de l’any.

PMS – Vam començar amb simples ajustaments del programa per mantenir-lo al mateix nivell de desenvolupament que el Channel Manager. No ho volíem perdre de vista!

  • Imatges
  • Format – Hem afegit la possibilitat d’insertar imatges en format 16x9 així que ja podeu escollir si voleu introduir-les en 4x3 o 16x9.
  • Número d’imatges – Originalment només enviàvem 24 fotos per aquells canals que rebien aquesta informació, però ara l’hem ampliat a 48 fotos.
  • PMS dinàmic – Ens hem donar compte que el nostre PMS es podia millorar per aquells clients que gestionen més de 250 propietats. Així que ara quan els nostres clients comencin a tenir un volum considerable d’apartaments, la informació es mostrarà de manera més dinàmica i organitzada.
  • El calendari de reserves deixarà de mostrar-se per defecte i podreu escollir només la informació que estigueu interessats en carregar.
  • Quan ens trobem a la pestanya de Configuració de les connexions, alguns canals tenen que passar per un procés de revisió prèvia per connectar-se. Per tal que el procés de revisió sigui el més curt possible, ara només es farà aquest procés quan us intenteu connectar amb el canal en qüestió.
  • Detalls de les habitacions i banys – El nostre PMS permetrà que els nostre clients puguin afegir característiques detallades dels banys i habitacions.
    • A les habitacions es podrà incloure les característiques de les habitacions (doble, individual, llit king size, etc.)
    • Els lavabos podran diferenciar-se depenen del seu equipament: jacuzzi, bidet, banyera, dutxa, etc.)
  • Verificació dels registres – Ara hi ha una nova eina per verificar les propietats creades i així poder revisar si falta informació. La comprovació és ara més detallada i es va actualitzant en temps real.
  • Compte corrent de propietaris – Estàs segur que recordaràs tots els pagaments que has fet als propietaris dels apartaments que els hi gestiones amb tota la feina que hi ha? Sabem que el treball final és infinit i angoixant, però sabem com ajudar-te! Hem trobat la manera d’afegir una nova funció que mostra tots els pagaments i despeses amb el propietari. Ara només portarà literalment un minut repassar tota aquesta informació.

 

Channel Manager – Ens encanta seguir millorant i per això mai deixem de treballar en el nostre Channel Manager. Ja s’han aconseguits alguns avenços en aquest sentit:

  • Airbnb – És el primer canal que té un conjunt de descripcions que permeten donar més detalls de cada propietat: espai, accés, interacció, barri i normes de la casa. El següent pas ha estat aplicar les modificacions necessàries per permetre editar aquests textos.
  • Booking – Hem acabat el desenvolupament de la nova sincronització amb Booking.com, la qual permetrà als nostres clients crear i publicar propietats directament des del nostre PMS Channel Manager com Airbnb, Flipkey i HomeAway. Per saber més podeu fer una ullada aquí: https://icnea.com/blog/new-synchronization-developed-with-booking.com/b1338.
  • Flipkey – La sincronització s’ha millorat i es seguirà millorant. Mireu el que s’ha millorat: https://icnea.com/blog/tripadvisor-flipkey-connection-update/b1339.
  • HomeAway – La fase de desenvolupament ja s’està acabant i molt aviat s’oferirà inclús una connexió més avançada, però volem esperar a avançar-vos més notícies, no volem arruïnar la sorpresa!

 

Linkedin – Actualment una empresa ha de tenir perfil a Linkedin no només per donar-se a conèixer com a professionals i conèixer clients potencials sinó també per estar en contacte amb ells. Volem arribar a tots els professionals i formar part de la xarxa de professionals de Linkedin pot ser una bona manera de fer-ho. Estarem publicant noticies i articles d’interès en el nostre bloc de publicacions. Visiteu-nos i seguiu-nos a: https://www.linkedin.com/company/icnea-tecnologia !

Esperem que disfruteu de les modificacions que hem fet per millorar la vostra experiència. La manera de seguir encara és llarga però sempre en una direcció: cap endavant! Aquest any comencem fort i estem treballant en altres projectes que segueixen creixent. Així que estigueu atents!

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms