Actualització de la connexió amb TripAdvisor-Flipkey

diumenge, 4 de novembre de 2018

Actualització de la connexió amb TripAdvisor-Flipkey

En els pròxims dies Icnea llençarà la nova actualització per la connexió amb Flipkey i es dedicarà en futures millores. Encara que els nostres clients no ho notin Flipkey y Icnea posaran en marxa un canvi molt interessant.

Per començar, la pròxima actualització permetrà sincronitzar nova informació com per exemple amenities i més descripcions. Un competidor comú com Flipkey ja inclourà texts alternatius i un bon desenvolupament d’informació a nivell qualitatiu pel client final. “Com arribar”, “Descriure la zona” i “Descriure la destinació” són alguns dels primers texts que en breus estaran disponibles per les agències per incloure en els seus anuncis. En segon lloc, es podran sincronitzar més amenities, de manera que les agències tindran la possibilitat de diferenciar-se entre elles.

També és molt interessant el que vindrà pròximament ja que Icnea aviat podrà seguir desenvolupant millores per acabar d’explotar el potencial d’aquesta última actualització.

  • Tarifes i disponibilitat en temps real
  • Importació d’informació de reserves

Icnea dissenyarà un sistema per importar les opinions de Flipkey i exportar-les al nostre lloc web. El resultat que es voldrà obtenir és que els nostres clients puguin veure gradualment com les seves opinions van creixent en importància aconseguint el protagonisme del negoci. En darrer lloc, es voldrà treballar totes aquelles preguntes que els clients fan des de Flipkey per afegir la possibilitat d’importar-ho en el nostre sistema PMS- Channel Manager. Aquesta funció permetrà que els nostres clients estiguin al corrent i enviïn noves ofertes per aconseguir possibles clients perduts en clients.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms