Booking.com convida a Icnea!

divendres, 20 d’octubre de 2017

Booking.com convida a Icnea!

El 21 de setembre Booking.com va organitzar un esdeveniment a les seves oficines centrals de Barcelona a Via Laietana per conèixer als seus channel managers, entre ells nosaltres, i els nostres clients que encara no tenen connexió amb Booking.com. La famosa empresa amb seu a Amsterdam va exposar resultats, nous productes en fase de llançament i futurs objectius. Atès que Icnea s'està convertint en un dels partners més potents de Booking.com en termes de nombre de reserves, va ser seleccionada per participar en l'esdeveniment confirmant l'esforç i treball dedicat durant tots aquests anys.

De fet Booking.com i Icnea es coneixen des de fa temps ja, la nostra col·laboració està a punt d'arribar a la primera dècada! Booking.com va ser el primer canal amb el qual connectem utilitzant tecnologia XML i el primer canal amb el qual vam connectar en general. Aquesta forta relació va ser de gran ajuda pels dos per créixer desenvolupant tecnologia junts.

Estem orgullosos d'haver estat seleccionats per participar a aquest esdeveniment i també de l'àmplia participació dels nostres clients durant les 2 sessions dutes a terme. Cada sessió, una al matí i una altra a la tarda, va comptar amb la participació de professionals del sector que assistien en representació de diverses agències de vacances.

Entre tots els temes tractats, Booking.com va avançar que estem a punt de llançar un nou tipus de sincronització completa que permetrà als nostres clients crear els seus anuncis directament des del nostre channel manager estalviant molt de temps!

L'esdeveniment va ser útil i interessant. No et preocupis si no vas poder participar ja que anirem organitzant més esdeveniments. No te'ls perdis!

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms