Gestor d'allotjaments

El PMS més complet

En constant evolució

Cobrim totes les necessitats del teu negoci, i seguim desenvolupant noves eines per agilitzar la gestió de la teva agència. Escoltem les necessitats dels nostres clients i les solucionem.

Intuïtiu i pràctic

Sota el teu control

Et guiarem pas a pas perquè dominis totes les eines, una a una, començant per les més importants i acabant amb les més avançades.

Especificacions

La recepció de reserves, comunicació via email amb els clients, la gestió administrativa, facturació i liquidació a propietaris; un sol software que ho integra tot amb el channel manager i la teva pàgina web.

Gestió de reserves
Per cada apartament pots escollir que les reserves online es confirmin automàticament, o bé que siguin on-request requerint la teva aprovació abans d'enviar la confirmació.
Seguiment exhaustiu de les reserves, llistats i filtres segons si l'estat és demanada, pendent de pagament, pre-pagada, confirmada, recordada, entrada, sortida, netejada o completada.
Canvia l'estat dels check-ins completats amb el llistat d'entrades. El personal de neteja podrà gestionar la seva feina amb un panell a mida, i amb el llistat de sortides podràs organitzar el manteniment.
Envia amb un sol clic un email al teu client de recordatori de la seva reserva, així com un email d'agraïment posteriorment al seu check-out.
Oblida't del paper! El nostre sistema et permet utilitzar tablets per gestionar els check-ins i que el teu client firmi directament a la pantalla; la seva firma quedarà incrustada al contracte en format pdf.
Llistat de totes els emails enviats a un client així com de totes les reserves realitzades per aquest client en el passat.
Tarifes i preus
Crea tarifes diferents segons el nombre de persones, el dia de l'any, el mes o el dia de la setmana. També pots definir temporades personalitzades per tal de introduir preus de forma eficient.
Si vols llogar algun dels teus apartaments per mesos el sistema et permet introduir tarifes de lloguer mensual amb el preu que tu decideixis per a cada mes de l'any.
Defineix un mínim de nits per a la reserva, variable segons el dia d'entrada. També pots definir preus per nit diferents segons la durada de l'estada.
Si vols llogar el teu apartament per setmanes ho podràs fer bloquejant l'entrada als dies que no vulguis entrades.
Aquesta funcionalitat et permetrà tancar una sola tarifa o diverses pels canals que tu vulguis, durant les dates que escullis.
Et permet incrementar o disminuir els preus de cada apartament o grup d'apartaments en funció del canal de venta i el dia de l'any.
Descomptes, extres, opinions
Defineix descomptes per dia, així com descomptes 'last-minute' per a les reserves realitzades pocs dies abans de l'entrada; tu esculls quants dies d'antelació fan falta per aplicar el descompte.
Aplica un descompte a les reserves realitzades amb més de X dies d'antelació; tu esculls quin valor vols per X. També pots definir descomptes per a reserves de llarga estada.
Envia els teus codis promocionals que els permetran tenir un descompte si reserven entre les dates que tu defineixis una estada durant el període que et sembla oportú.
Els teus clients podran contractar-los al realitzar la reserva. Pots oferir suplements gratuïts com un bressol, o de pagament com per exemple plaça de pàrquing, tovalloles, pack de benvinguda, etc.
Amb els packs d'ofertes podràs oferir als teus clients estades especials per a les dates que tu vulguis; amb activitats incloses en el paquet, ampolla de cava per Sant Valentí, etc.
Accepta, elimina o afageix les opinions que els teus clients hagin entrat per la web o mitjançant l'enllaç adjunt a l'email d'agraïment.
Propietaris
Els propietaris actius tenen els mateixos privilegis que els passius, i a més a més tenen accés al calendari de bloqueig de dates. Adicionalment se'ls pot donar accés a la modificació de preus.
Permet als propietaris visualitzar el calendari de reserves. Addicionalment també se'ls pot donar accés al detall de les reserves.
Les nostres webs ofereixen la possibilitat d'implementar una extranet per on els propietaris poden registrar els seus apartaments i gestionar el calendari, les tarifes, els preus i les reserves.
Llistat de liquidacions pendents que et permet gestionar la liquidació a propietaris amb la màxima eficiència.
Defineix càrrecs per a cada propietari i establiment, que poden ser únics, per reserva, per dia, mes o any; es facturen automàticament al fer la liquidació.
Introducció eficient de preus per propietari, segons l'apartament, per dia o mes de l'any, o per temporada.
Facturació i tresoreria
Genera diverses factures per a cada reserva; factura l'estada, els càrrecs extres, les taxes, en una sola factura o en múltiples factures.
Llistat detallat de tots els cobraments pendents de cada client, segons la data d'entrada, la de sortida, l'establiment o l'origen de la reserva.
Llistat de tots els pagaments rebuts de cada client discriminant la forma de pagament (efectiu, transferència, tarjeta o paypal).
Llistat de factures per les agències que cobren les estades al viatger i enviament automàtic d'emails amb les factures.
Exportació en format .csv i .pdf dels llistats de factures, cobraments i bestretes.
Consulta totes les factures, pagaments i bestretes per data, propietari, format de pagament o número de client o de factura.
I a més a més ...
Adquirint un lector portàtil de passaports i DNIs del tipus 3M™ CR100 podràs importar al sistema les dades dels viatgers en un temps rècord.
Consulta el directori de circulars, gestiona el registre de correus electrònics, crea noves circulars i envia-les als grups de contactes que correspongui.
A més dels usuaris de neteja i manteniment també es poden crear usuaris de diverses tipologies: màster, administrador, propietari, gestor de reserves, ...
Segueix d'aprop la rentabilitat del teu negoci amb múltiples taules resum i gràfics de les reserves per establiment, zona, propietari, agència, país, entre d'altres.
Ofereix als teus clients activitats durant la seva estada. Defineix tarifes i preus per dia, gestiona la disponibilitat, els proveïdors, els emails de recordatori i la tresoreria.