dimecres, 10 d’abril de 2024

Nova integració amb Vikey

A Icnea continuem sumant noves integracions a disposició dels nostres clients i avui presentem a un nou partner que permet la gestió intel·ligent d’allotjaments turístics amb les seves solucions de Self Check-in i Domòtica: ¡Vikey!

Vikey ofereix una solució formada per dos elements: el dispositiu Vikey4 connectat directament a l’intèrfon intern de l’allotjament per obrir el portal de manera intel·ligent, i Vikey Smart Lock, els tres models de pany electrònic per a la porta de l’allotjament. Els dos dispositius es controlen des del mòbil de l’hoste, permetent l’obertura automàtica a la seva arribada.

Per a la instal·lació dels dispositius Vikey no és necessari el permís comunitari, ja que el dispositiu Vikey4 es connecta directament a l’intèrfon de l’allotjament i el pany Vikey Smart Lock s’instal·la directament a la porta de l’allotjament.

Quines són les principals funcions de la integració amb Vikey?

Self Check-in: amb aquesta funció els hostes poden accedir de manera autònoma a l’allotjament utilitzant el mòbil per accedir al portal i la vivenda. A més, l'amfitrió pot obrir de manera remota encara que no es trobi present al moment d’arribada dels hostes. Vikey ofereix múltiples solucions per eliminar les claus tradicionals com obertura a través de l’app, codi numèric, targeta RFID i SMS.

Porter virtual: Vikey et permet incrementar els teus ingressos oferint als hostes experiències a través de la funció de porter virtual de la seva app. Aquests poden ser esmorzars, transports per la ciutat, entrades a museus o visites guiades. A més, el porter virtual permet al propietari comunicar a l’hoste informació rellevant com les normes de l’allotjament, telèfons de contacte, funcionament d’electrodomèstics i més.

Domótica: els amfitrions poden reduir els consums d’energia establint patrons automatitzats d’encès i apagat d’electrodomèstics i aparells electrònics. Vikey ofereix 12 dispositius de control diferents entre sensors de moviment, obertura de finestres i portes, fuites d’aigua, etc. Aquests dispositius són respectuosos amb la privacitat de l’hoste i notifica instantàniament al propietari sobre qualsevol incidència.

Per què escollir Vikey?

  • Enllaç i codi d’obertura canviants per a cada reserva.
  • Qualsevol pagament dels hostes en línia, com la taxa turística.
  • Aplicació única per a Self check-in i domòtica.
  • Porter virtual per a hostes 24/7.
  • Gestió totalment remota per allotjaments.
Per qualsevol dubte o més informació podeu contactar amb Vikey a través d’aquest enllaç.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms