dimarts, 31 d’octubre de 2023

Nova integració amb Minut

Arriba el moment d’anunciar una nova integració pel software d’Icnea. ¡Minut s’uneix al nostre equip!

¿Què és Minut?

Minut és un sensor tot-en-un que detecta sorolls excessius, nivell d’ocupació de l’allotjament, fum de tabac, moviment, temperatura i humitat, tot això respectant la privacitat de l’hoste sense necessitat de gravar audio o vídeo a la vivenda. A través de la informació de les reserves d’Icnea, Minut pot contactar amb els hostes per advertir sobre qualsevol anomalia detectada i estalviar aquesta gestió al propietari. A més, la instal·lació del sensor no requereix personal tècnic ni eines i la seva bateria està preparada per funcionar sense cables durant un any.

Com ajuda Minut els amfitrions?

Davant de qualsevol incidència detectada, Minut es posa en contacte amb l’hoste en nom del propietari mitjançant un primer avís a través d’un missatge. Aquestes comunicacions poden personalitzar-se fàcilment a través de la App de Minut o fer servir les plantilles ja preparades que posen a disposició dels seus clients. Amb aquesta simple funció, el propietari ja no s’haurà de preocupar per contactar manualment els hostes ni per possibles problemes causats a la comunitat.

Més enllà d’aquests avisos en temps real, Minut posa a disposició de gestors i propietaris de vivendes turístiques el seu servei Call Assist, un equip d’operadors formats per intercedir en nom del propietari en cas que la incidència no es resolgui per part de l’hoste després del primer avís. Aquest servei està disponible les 24h durant els 7 dies de la setmana per resoldre qualsevol incident independentment de l’hora. El servei està disponible a nivell mundial i el propietari rep un informe detallat un cop la incidència està resolta.

Millora l’experiència de l’hoste amb Minut

Minut pot ajudar als amfitrions a millorar l’experiència i comoditat dels hostes amb una sèrie de funcions pensades específicament amb aquesta finalitat. Entre aquestes característiques s’ofereix un control de moviment per confirmar que tots els hostes es troben correctament registrats, anàlisi de temperatura i humitat per alertar sobre la possible presència de floridures a les parets o altres desperfectes i llum nocturna per evitar accidents durant la nit.

Al servei de la seguretat de l’allotjament

Minut disposa de característiques pensades per a la seguretat de l’allotjament. El dispositiu es pot configurar en mode alarma perquè emeti un so i notifiqui al propietari a través del seu telèfon quan es detecti moviment a la propietat i no hi hagi hostes allotjats. A més pot sincronitzar-se amb les alarmes antirobatori i antiincendi convencionals i detecta qualsevol possible intrusió a través de ruptura de finestres o portes.

Des d’Icnea, us convidem a integrar Minut des del vostre compte d’usuari i a descobrir tots els avantatges que pot oferir mitjançant una demo personalitzada.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms