dimecres, 2 d’agost de 2023

Nova integració amb Roomonitor

Ens complau presentar una nova integració pel software d’Icnea, Roomonitor s’uneix a nosaltres per oferir la seva solució de control de soroll als nostres clients.

Què és Roomonitor?

Roomonitor és una solució intel·ligent de monitoratge de sorolls en temps real per controlar i protegir la propietat davant d’incidències acústiques i generar confiança a les comunitats de veïns. Roomonitor analitza en temps real el so dels apartaments respectant la privacitat de l’hoste i alerta al propietari en cas que sigui necessari guiat pels patrons de soroll generats per saber quan és necessari llençar l’avís.

A més, l’equip de Roomonitor es troba actiu els 365 dies de l’any amb el servei Guest & Property Services per resoldre qualsevol incident i estar en contacte continu amb els hostes per garantir la millor experiència i que el gestor o property manager tingui una cobertura 24/7. L’equip de Roomonitor s’encarrega de contactar a l’hoste per solucionar qualsevol incidència i si és necessari, la revisaran presencialment a la propietat.

Roomonitor és una solució perfecta per a property managers, ja que permet controlar des d’una mateixa aplicació totes les propietats monitorades amb Roomonitor i configurar el producte a mesura per a cada negoci. A més, la instal·lació no requereix la intervenció de professionals, simplement s’ha de connectar el dispositiu a l’electricitat i posteriorment al Wi-Fi de la propietat perquè comenci el monitoratge.

Per a més informació sobre Roomonitor i les seves funcions, podeu contactar directament a través de la seva pàgina web.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms