Nova integració amb Liiffe

dilluns, 10 d’octubre de 2022

Nova integració amb Liiffe

Liifee = experiències + allotjament

Ens alegra molt anunciar-vos la nova integració amb Liiffe, la primera plataforma que ofereix als propietaris i a les empreses de gestió d'establiments de lloguer vacacional l'oportunitat d'entrar en el sector d'exerpiències per monetitzar aquest conèixement que tenen sobre el destí, oferint als seus hostes experiències úniques que els permeti augmentar els seus ingressos.

Fer turisme és una experiència cada vegada més estàndar que està generant viatgers insatisfets. Sabem que el nou perfil de viatger vol viatjar per viure experiències autèntiques i sentir-se especial. Liiffe neix per ajudar-te en aquest camí i oferir la possibilitat de viure una ciutat i durant el cap de setmana desde la perspectiva personal i íntima d'un autèntic local.

 

Producte 100% inmersiu. Augmenta el valor del teu establiment

Aquesta nova App, disponible de forma gratuïta per dispositius Android i iOS permet generar fins a un 50% més de beneficis per a cada establiment gràcies a combinar l'allotjament amb una experiència local.

Liiffe t'ajuda a arribar nous públics seduïnt als viatgers que vulguin viure experiències úniques i descubrir nous destins a través d'experiències personalitzades, donant vida a una nova forma d'entendre i experimentar el turisme.

Beneficis pels propietaris/gestors

  • Major benefici que altres plataformes de lloguer vacacional

  • Major diferenciació del teu establiment al posar focus en l'experiència

  • Fàcil estructura de servei

  • Estableixen la figura del dissenyador d'experiències per ajudar a crear un perfil

  • Més atractiu per incrementar les reserves

Si teniu alguna pregunta, no dubteu en contactar amb suport tècnics d'Icnea support@icnea.net o a l'Equip de Suport de Liiffe a hola@liiffe.com

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms