Icnea comença a pujar vídeo tutorials

dimarts, 29 de maig de 2018

Icnea comença a pujar vídeo tutorials

Icnea està creant vídeos tutorials per clients per a què sigui més còmode aprendre totes les funcions del programa així com per poder repassar funcions concretes en qualsevol moment.

Aprendre el funcionament d’un PMS tan complet com el nostre sabem que no és una tasca fàcil. És cert que el funcionament és similar en la majoria del programa però som conscients que aprendre a utilitzar un PMS de nou sempre pren molt de temps, dedicació i paciència. Por això hem pujat vídeos tutorials dins dels botons d’ajuda de les diferents pestanyes del programa.

Fins ara les formacions es feien per a cada client de manera remota compartint pantalla online. Aquest mètode té l’avantatge d’anar al ritme de cada client durant la conferència online. No obstant, això sempre està subjecte a la disponibilitat dels tècnics.

Ara ja estem intentant implementar un nou sistema que permet als nostres clients veure els tutorials abans de tenir alguna conferència o trucada per aclarir dubtes.  De moment, estem pujant vídeos tutorials en anglès, però no descartem també fer-ho en altres idiomes.

Amb aquest nou sistema els clients seran capaços de revisar tasques o un tema concret de qualsevol pestanya del menú quan ells ho necessitin. Aprendre no pot ser més fàcil i còmode!

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms