Eina per importar les dades del passaport

dissabte, 24 de juny de 2017

Eina per importar les dades del passaport

Hem desenvolupat una nova eina per poder integrar l'aparell de 3M CR100 amb el nostre PMS per DNI/NIE i passaports d’una manera més còmoda i ràpida.

Segur que tots estarem d’acord que anar amb presses després de moltes hores de viatge quan just acabem d’arribar a una destinació pot arribar a ser una mica angoixant. Només volem fer el procés de registre ràpidament i així podem anar a la nostra habitació i començar a relaxar-nos i gaudir de les vacances que tant mereixem. Aquests són els detalls que poden marcar la diferència sobre la percepció del client i que poden ajudar a que aquest doni opinions positives de l’establiment.

Per altre part, també beneficia a la persona que fa el check-in ja que agilitza el procés i disminueix els possibles errors humans que es poden cometre al introduir les dades.

Així doncs, per tots aquests motius, estem orgullosos d’anunciar que Icnea ja té integrada en aquesta aplicació el lector de passaports 3M amb el nostre channel manager. Els check-ins poden ser ara més fàcils de fer, sol·liciti informació per aconseguir-ne un!

De moment el software funciona amb tots els dispositius de Windows. Pels dispositius Android i Apple encara s'està desenvolupant el software.

Vols més informació?

Omple el formulari i descobreix els nostres productes i serveis.

Demana una demo
demo icnea pms