Bloc

21set.
2016
Connexió amb Airbnb completada

Ja tenim la nova connexió amb Airbnb integrada al Channel Manager. Amb aquesta connexió XML tindrem sincronitzats els continguts dels anuncis (descripcions, característiques, fotos), així com les tarifes i preus de les propietats. 

9set.
2016

El gestor permet crear usuaris amb diferents accessos, de forma que altres empreses o franquícies puguin tenir accés al gestor i a la facturació d'un grup concret de propietats. 

1set.
2016
Eina per importar les dades del passaport

Hem desenvolupat una nova eina per poder integrar l'aparell de 3M CR100 amb el nostre PMS. D'aquesta forma es podran importar les dades dels DNI i passaports ràpida i còmodament. 

4ag.
2016
Desenvolupament de connexió amb Airbnb

Pròximament completarem el projecte de connexió completa del nostre Channel Manager amb Airbnb, de manera que la transmissió de dades serà total, incloent preus i continguts (descripcions i fotos). 

12jul.
2016

Hem implementat la integració d'una firma digitalitzada en els contractes amb PDF. Amb això es podran imprimir els contractes de lloguer ja firmats, enviar-los directament per email, i que els clients puguin firmar-los en el check-in des de smartphones i tablets de l'empresa